x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pericolul Robinho

Pericolul Robinho

de Delia Gomoescu    |    12 Oct 2006   •   00:00
Pericolul Robinho

Brazilianul a facut un meci mare marti seara in fata Ecuadorului, in incercarea de a-l convinge pe Fabio Capello ca merita un loc in primul unsprezece al Realului. Daca demersul sau a avut succes, stelistii vor avea o grija in plus

Brazilia a invins cu 2-1 reprezentativa Ecuadorului, intr-un meci amical in totalitate sud-american, disputat insa in Suedia, locul unde, in 1958, Garrincha si Pele cucereau lumea. Seara n-a inceput prea bine pentru selectionata "auriverde", care a indreptat totusi lucrurile pe parcurs. Felix Borja a deschis scorul in minutul 23, insa bucuria ecuadorineilor n-a durat prea mult. Cateva minute mai tarziu, Valencia a fost eliminat dupa ce l-a lovit cu cotul pe brazilianul Dudu. Fred (’44) si Kaka (’74) au adus victoria Selecao pe stadionul Rasunda din Stockholm.

ASUL DIN MANECA. Cel mai bun om al echipei lui Carlos Dunga a fost insa Robinho. Pentru ca nu are asigurat postul de titular la Real Madrid, brazilianul se "razbuna" la echipa nationala. De cate ori a fost convocat dupa Mondialul din Germania, Robinho a reusit partide remarcabile. Astfel, sud-americanul si-ar putea gasi in sfarsit un loc in primul unsprezece al formatiei lui Fabio Capello, mai ales ca Reyes este accidentat. Iar o eventuala prezenta a brazilianului in echipa contra Stelei nu ar fi o veste tocmai buna pentru "ros-albastri".

×
Subiecte în articol: sport