x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petre Grigoraş a demisionat

Petre Grigoraş a demisionat

de Daniel Stan    |    29 Iun 2009   •   00:00
Petre Grigoraş a demisionat
Sursa foto: Bogdan Balas/Gazeta Sporturilor

Tehnicianul gălăţenilor a decis să părăsească echipa, nemulţumit de faptul că nu a fost consultat în privinţa transferurilor. În locul lui Grigoraş, conducerea l-a numit, interimar, pe Viorel Tănase.



Transferul internaţionalului Bourceanu la FC Timişoara l-a făcut pe antrenorul Petre Grigoraş (foto) să ia decizia de a demisiona, lucru care l-a întristat pe preşedintele Marius Stan.

"Nu cred că mai există vreo şansă de reconciliere. Deşi ne leagă amintiri frumoase şi rezultate deosebite, m-a surprins decizia lui, mai ales că, în urmă cu două zile, căzusem de acord asupra programului şi a obiectivului pentru noul sezon. Dar asta este, s-a încheiat un ciclu şi trebuie să începem un altul", a declarat oficialul Oţelului.

Acesta a mai adăugat: "Nu trebuie să dramatizăm. Îi mulţumim lui Grigoraş pentru tot ce a făcut la Galaţi". Tehnicianul a replicat: "L-am sunat toată ziua, sâmbătă, pe Marius Stan, însă nu mi-a răspuns. Acum nu o să-i mai răspund nici eu". Interimar a fost numit Viorel Tănase, care până acum a pregătit echipa secundă, care va fi ajutat de Relu Călugăru.

Până la startul sezonului, conducerea va încerca să găsească un antrenor cu experienţă, cel mai vehiculat nume fiind al lui Dorinel Munteanu. Petre Grigoraş a preluat pe Oţelul la începutul returului 2005-2006, iar în acest moment este dorit la Poli Iaşi. "Voi analiza în aceste zile oferta Iaşiului", a confirmat "Grig".

×
Subiecte în articol: sport