x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI IAŞI – RAPID / Giuleştenii, fără mai mult de jumătate de echipă

POLI IAŞI – RAPID / Giuleştenii, fără mai mult de jumătate de echipă

de Marius Mihalcea    |    29 Noi 2008   •   00:00
POLI IAŞI – RAPID / Giuleştenii, fără mai mult de jumătate de echipă

Jose Peseiro nu are la dispoziţie pentru meciul din Copou nu mai puţin de şapte jucători: Boya, Bozovic, Djalovic, Julio Cesar, Cesinha, M. Constantin şi Pitbull.



Boya nu a făcut deplasarea la Iaşi fiind exclus din lot de Peseiro pe motive disciplinare, iar Bozovic, Djalovic, Julio Cesar, Marius Constantin şi Cesinha pentru că acuză diferite accidentări. În fine, Pitbull nu este refăcut complet după ruptura musculară pe care a suferit-o în meciul cu Gaz Metan.

MAFTEI ESTE ÎNCREZĂTOR
În ciuda tuturor acestor absenţe, în tabăra rapidistă domneşte optimismul. "Atât noi, cât şi cei de la Iaşi avem nevoie de cele trei puncte. Toţi colegii mei ştiu că o victorie în acest meci ar însemna un loc mai apropiat de podium pentru noi la jumătatea campionatului. Sper ca la Iaşi să facem jocul pe care l-am făcut în prima repriză a meciului cu Vaslui şi să ne întoarcem la Bucureşti victorioşi", a declarat căpitanul feroviarilor, Vasile Maftei.

Pardo, în Grecia?

Potrivit directorului general demisionar al Rapidului, Constantin Zotta, portarul Urko Pardo, care a venit în Giuleşti în această vară de la Iraklis Salonic, ar putea fi cedat la o altă grupare din campionatul Greciei. "Olympiakos Pireu este interesată de Pardo. Sperăm să-l transferăm acolo dacă oferta este bună. Peseiro a avut mare încredere în el când l-a adus la Rapid, însă el nu a venit într-un moment tocmai potrivit deoarece Dani Coman avea unele probleme şi, astfel, pe umerii săi a apăsat o presiune fantastică. Pardo a fost ales însă cel mai bun portar din campionatul Greciei şi cei de la Olympiakos îi cunosc valoarea", a declarat Zotta.

×
Subiecte în articol: sport