x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI TIMISOARA / Ambitia "Regelui"

POLI TIMISOARA / Ambitia "Regelui"

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    08 Noi 2005   •   00:00
POLI TIMISOARA / Ambitia "Regelui"

Gica Hagi a fost prezentat aseara, oficial, ca director tehnic al lui Poli. Cu un salariu de 350.000 de euro pe sezon, "Regele" este cel mai bine remunerat tehnician din campionatul intern.

Dupa o lunga perioada in care a fost doar un spectator neutru, fostul selectioner si antrenor al lui Galatasaray are ambitii mari cu trupa din Banat. Noua echipa tehnica a timisorenilor va avea urmatoarea componenta: Gica Hagi - director tehnic, Gabi Balint - antrenor principal, Zoltan Iasko - antrenor secund.

BANI. Hagi se bazeaza si pe promisiunile presedintelui Marian Iancu si ale concernului Balkan Petroleum, care l-au asigurat ca va avea la dispozitie un buget pe cinci ani de 35 de milioane de euro. Se pare ca salariul sau pentru primul sezon va fi de 350.000 de euro, desi la negocierile initiale Hagi ceruse 500.000. El va avea cel mai mare salariu din Divizia A, devansandu-i in aceasta ierarhie pe Oleg Protasov (180.000) sau pe Ioan Andone si pe Dorinel Munteanu, ambii cu un salariu de 150.000 de dolari. In scurtul sau mandat de la echipa nationala, Hagi a avut un salariu de 240.000 de dolari.

VIITOR. "Am lipsit 15 ani din tara si din competitia interna, dar cred in succesul meu. La prima vedere, din afara, Timisoara are un lot competitiv, ramane sa vad la fata locului. Trebuie sa formam o echipa care sa aiba meci de meci o mentalitate de invingatoare. E o provocare mare, vin acasa, am ganduri mari, sunt ambitios, cred ca pot sa fiu cel mai bun. Timisoara poate fi o campioana, o echipa care sa aiba un cuvant greu de spus", a declarat Hagi.

OFERTA. Plecarea lui Cosmin Olaroiu ar putea fi urmata de cea a atacantului Viorel Moldovan, despre care se vorbeste ca ar fi dorit de vicecampioana Dinamo. Totusi Gica Hagi s-ar putea sa-l convinga pe experimentatul jucator sa ramana si alaturi de el la Poli Timisoara. Un alt atacant, senegalezul Mansour, e indiferent: "Pe mine nu ma intereseaza cine vine si cine pleaca. Despre Hagi a auzit toata lumea. A fost un mare jucator. Sa vedem ce o sa fie".

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi