x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Otelul 0-2 / Abdicarea Regelui

Poli Timisoara - Otelul 0-2 / Abdicarea Regelui

de Mihai Igirosanu    |    22 Mai 2006   •   00:00
Poli Timisoara  -  Otelul 0-2 / Abdicarea Regelui

Lipsit de rezultate si renegat de suporteri, Gica Hagi isi va prezenta astazi demisia. Daca la 8 aprilie revenise asupra deciziei, de data aceasta hotararea sa este irevocabila.

Imediat dupa incheierea meciului cu Otelul, contestat puternic de si asa putinii spectatori ramasi langa echipa, Hagi a intrat intr-o sedinta cu vicepresedintele Emil Rosianu si cu cativa membri ai Comitetului Director, carora le-a comunicat ca isi depune demisia.

HOTARAT. "Am vorbit mult cu Hagi si nu va mai reveni asupra acestei decizii. A luat aceasta hotarare bazandu-se si pe reactia suporterilor, dar si pe rezultatele echipei. Sunt suparat pe atitudinea unor jucatori. Ne vom gandi zilele urmatoare la un inlocuitor. Avem mai multe variante", a declarat Rosianu. Principal favorit pentru banca tehnica a lui Poli este italianul Walter Zenga, recent castigator al titlului si a Cupei in Iugoslavia, cu Steaua Rosie Belgrad. Aflati in greva la meciul cu Otelul, fanii alb-violeti si-au exprimat deja, prin bannere, simpatia pentru fostul mare portar.

CONFLICTE. In afara demisiei lui Hagi, gruparea timisoreana este macinata de mari conflicte la nivelul conducerii. In vreme ce patronul Marian Iancu se afla in arest, mai multi oficiali doresc inlaturarea directorului general, Ion Craciunescu. "Imi pare rau ca vad niste oameni, care spun ca tin cu Poli, dar care sunt atat de bucurosi cum nici nu va imaginati. Asta este foarte dureros pentru acest oras", a replicat Craciunescu.

RUSINE
"Au fost cativa jucatori la care mi-a fost rusine sa ma uit. Inainte sa ceara bani, ar trebui sa joace. Nu poti sa ceri bani, si pe teren sa faci balet" - Gabi Balint, antrenor secund Poli

AUTOCRITICA
"Suntem penibili. Ne pare foarte rau ca Hagi a trebuit sa demisioneze din cauza prestatiilor noastre slabe. Si suporterii din galeria noastra au avut dreptate sa protesteze prin absenta" - Silviu Balace, jucator Poli

REGRET
"Imi pare extrem de rau ca prin victoria noastra am provocat demisia lui Gica Hagi. Eu pe Gica il respect foarte mult, ca jucator, dar si ca om. Dupa ce a reusit ca jucator, sunt convins ca va reusi si in postura de antrenor" - Petre Grigoras, antrenor Otelul

PLEACA TOT STAFF-UL
Colaboratorii apropiati ai lui Hagi, "secunzii" Gabi Balint si Iosif Rotariu, vor demisiona si ei astazi. "Ne-am dat seama ca nu mai putem continua. Normal ca nu vom ramane, pentru ca am venit cu Hagi si plecam cu Hagi. Vina este a tuturor, nu este doar Hagi vinovat. Si eu sunt vinovat, la fel cum sunt si altii. Imi pare rau pentru acest public. Chiar daca galeria a protestat, si pe buna dreptate, la acest meci nesustinandu-ne, cei prezenti au aplaudat fiecare faza, deci publicul acesta nu vrea decat fotbal, nu vrea sa vada decat jucatori care vor", a declarat antrenorul secund, Gabi Balint.
×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi