x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Steaua 0-0 / Tunurile pe arbitraj

Poli Timisoara - Steaua 0-0 / Tunurile pe arbitraj

de Daniel Stan    |    31 Iul 2006   •   00:00
Poli Timisoara  -  Steaua 0-0 / Tunurile pe arbitraj

Rezultatul a fost influentat de arbitraj. Corpodean a dictat eronat fault in atac, la o semnalizare de la margine, intr-o faza in care Oprita scapase singur, in timp ce asistentul Ionel Popa a vazut un ofsaid inexistent la Nicolita, aflat in situatie clara de a marca.

Primul derby al noului sezon s-a terminat nedecis, 0-0, insa ambele tabere au acuzat prestatia brigazii de arbitri. Daca timisorenii nu prea au temei, stelistii pot incrimina cel putin doua faze in care puteau inscrie.

GRESELI. Desi nu a fost prezent la meciul de la Timisoara, patronul Stelei, Gigi Becali, a urmarit partida la televizor si a fost deranjat de maniera de arbitraj. "Corpodean a arbitrat foarte bine, insa vad ca acum gresesc asistentii. O sa am eu grija de toti", a declarat Becali. Acesta se refera la doua faze. Prima, petrecuta in minutul 32, atunci cand Nicolita, aflat intr-o situatie clara de gol, a fost semnalizat eronat in ofsaid de asistentul Ionel Popa. A doua pe final, in minutul 81 Oprita a scapat singur spre poarta lui Marius Popa, insa "centralul" Corpodean a oprit faza, dupa ce celalalt asistent, Cristian Nica, i-a indicat gresit un fault in atac asupra lui McKain. Totusi, Corpodean, plasat destul de bine, ar fi putut trece peste semnalizarea colegului sau. La randul lor, timisorenii acuza, dar o fac voalat. "Reactiile mele din timpul meciului spun totul despre arbitraj", a declarat antrenorul Sorin Cartu, care a avut mai multe iesiri nervoase pe parcursul jocului.

BATAI DE STRADA
Daca pe teren a fost 0-0, timisorenii au punctat la capitolul huliganism, mai multe grupuri de fani intrand in conflict cu o parte a galeriei Stelei. In urma incaierarilor, cinci suporteri stelisti au ajuns la spital, unii fiind chiar injunghiati. Hartuiala nu s-a oprit aici. Ajunsi la stadion in dubele jandarmeriei, fanii campioanei au fost lasati sa intre doar dupa ce au prezentat buletinele de identitate. Pentru a nu ramane datori, cei 500 de ultrasi stelisti au aruncat cu petarde in spectatorii neutri, aflati in sectorul alaturat celor rezervat lor. Lucrurile au fost aproape sa degenereze, insa au intervenit fortele de ordine. La final, autocarul Stelei a fost atacat cu pietre, fiind sparte cateva geamuri.

GORICA, REMIZA
In prima etapa a campionatului Sloveniei, adversara Stelei din turul II preliminar al Ligii Campionilor, ND Gorica, a terminat la egalitate, scor 0-0, in deplasare, cu formatia Publikum Celje. In etapa de debut a sezonului din Belgia Standard Liege, pe care Steaua o va intalni in cazul eliminarii gruparii slovene, a intalnit aseara, tot in deplasare, pe Lokeren.

×
Subiecte în articol: sport