x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timişoara – “U” Cluj 3-0:Afacere de familie

Poli Timişoara – “U” Cluj 3-0:Afacere de familie

de Jurnalul National    |    07 Apr 2008   •   00:00

Gruparea pregătită de Duşan Uhrin jr. se menţine în lupta pentru Cupa UEFA, după succesul lejer, 3-0 pe teren propriu, cu ultima clasată, “U” Cluj.

Gruparea pregătită de Duşan Uhrin jr. se menţine în lupta pentru Cupa UEFA, după succesul lejer, 3-0 pe teren propriu, cu ultima clasată, “U” Cluj. Fraţii gemeni Karamian au fost artizanii victoriei “viola”, Arman deschizînd scorul (’41), iar Artiom aducînd liniştea în repriza secundă (’60).

 

NERVI. Pentru 3-0 a punctat Ionel Ganea (’81), aflat la prima reuşită după suspendare, iar timişorenii rămîn în cărţi pentru Europa. “Eram obligaţi să cîştigăm acest meci. Acum ne-a ieşit, însă ne aşteaptă partide foarte importante. Am fost destul de nervoşi în prima parte, însă golul al doilea ne-a liniştit”, a declarat la final tehnicianul ceh al lui “Poli”. De partea cealaltă, Alpar Meszaroş a pus eşecul pe seama marilor erori ale defensivei: “Timişoara a cîştigat pe merit, însă la primele două goluri au fost erori de nepermis ale apărării noastre, în special ale lui Bilica. Rămînem cu speranţa unei victorii miercuri, cu Universitatea Craiova, pentru a mai putea spera la salvarea de la retrogradare”.

×
Subiecte în articol: sport