x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prezentare de lux

Prezentare de lux

de Marius Mihalcea    |    19 Iul 2008   •   00:00
Prezentare de lux

RAPID  ●  Meciul, în direct la Antena 1, va începe la ora 20:45
Cele şapte achiziţii făcute de gruparea de lîngă Podul Grant în această vară vor fi prezentate fanilor giuleşteni azi, într-un amical de gală contra septuplei campioane a Franţei, Olympique Lyon.



RAPID  ●  Meciul, în direct la Antena 1, va începe la ora 20:45
Cele şapte achiziţii făcute de gruparea de lîngă Podul Grant în această vară vor fi prezentate fanilor giuleşteni azi, într-un amical de gală contra septuplei campioane a Franţei, Olympique Lyon.

Trei brazilieni, Juliano Spadacio, Julio Cesar şi Claudio "Pitbull" Mejolaro, doi portughezi, Ricardo Fernandes şi Joao Paulo Andrade, un spaniol, portarul Urko Pardo, şi un român, ex-vasluianul Ştefan Mardare. Toţi aceştia vor face cunoştinţă în această seară cu incendiarul public giuleştean.

IN MEMORIAM. Spectacolul de pe "Giuleşti-Valentin Stănescu" va începe la ora 19:30, cu 75 de minute mai devreme decît ora de start a partidei cu Lyon. Iar în afara nelipsitului foc de artificii în astfel de ocazii şi ale altor surprize pregătite de organizatori, conducerea Rapidului a decis ca învingătoarea meciului de prezentare să intre şi în posesia unui trofeu. "Cu prilejul celor 85 de ani împliniţi de clubul giuleştean, a fost instituit trofeul «Dan Coe», care se va acorda anual, înaintea deschiderii sezonului oficial, echipei învingătoare în meciul dintre formaţia gazdă şi invitata acesteia. Numele trofeului a fost ales pentru a se cinsti memoria unuia dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria Rapidului, Dan Coe, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la doar 41 de ani, în 1982", au precizat organizatorii într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului. Biletele de acces costă între 10 şi 75 de lei.

Lyon nu vine cu echipa standard

Antrenorul campioanei Franţei din ultimii şapte ani, Claude Puel, nu va deplasa la Bucureşti, din cîte se pare, şi vedetele echipei. Tehnicianul lui Lyon intenţionează să lase acasă toţi jucătorii din lotul său care au fost prezenţi cu naţionala Franţei la turneul final al Euro 2008, fundaşii Clerc şi Boumsong, mijlocaşul Toulalan şi atacanţii Benzema şi Govou. În schimb, va fi prezent în Giuleşti Miralem Pjanic, un mijlocaş bosniac de 18 ani pe care Lyon l-a luat în această vară cu 8 milioane de euro de la FC Metz. Altfel, antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, este optimist înaintea startului noii ediţii a Ligii 1: "Am lucrat la toate capitolele, fizic, psihic şi tactic, şi sînt mulţumit, fiindcă acum îmi cunosc şi jucătorii mai bine. Meciul cu Lyon, care e o echipă bună, reprezintă un test util, dar noi ne vom concentra mai mult pe campionat".

×
Subiecte în articol: sport