x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prima zi la Alicante pentru “Danciu”

Prima zi la Alicante pentru “Danciu”

de Daniel Stan    |    03 Sep 2009   •   00:00
Prima zi la Alicante pentru “Danciu”
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Fostul golgeter al lui Dinamo a ajuns ieri la noua sa echipă, Hercules Alicante, unde a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract pe două sezoane. Salariul stagional al lui Dănciulescu va fi de 500.000 de euro.



După ce a ratat convocările la echipa naţională pentru meciurile cu Franţa şi Austria din preliminariile CM, din cauza unei accidentări, Ionel Dănciulescu a plecat ieri-dimineaţă la noua sa echipă, Hercules Alicante, formaţie din Segunda Division. Atacantul în vârstă de 32 de ani a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract pe două sezoane. "Sunt extrem de încântat de acest transfer şi voi face totul să ajut la promovarea lui Hercules, care este principalul obiectiv în acest sezon. Chiar dacă nu ştiu prea multe despre noua mea echipă, am înţeles că este un club cu multă istorie. Trebuie să le mulţumesc că mi-au dat această şansă", a declarat fostul golgeter dinamovist.

"Danciu" îl va avea antrenor pe Esteban Vigo, cei doi mai colaborând la Dinamo, timp de o lună, la începutul anului 2006. Referitor la accidentare, Dănciulescu a precizat: "Este vorba despre o leziune musculară minoră, într-o săptămână sunt apt de joc". Dănciulescu s-a referit înainte de plecare şi la fosta sa echipă: "Poate mă întorc la Dinamo să mai înscriu nişte goluri, dar nu ştiu dacă la anul. Suporterii au fost alături de mine şi le mulţumesc. A fost o despărţire frumoasă, dar şi dureroasă. Aşa cum am mai promis, la revenirea în ţară, doar la Dinamo voi juca".

Duminică, în etapa a II-a a ligii secunde din Spania, Hercules va primi, pe propriul teren, pe Betis Sevilla, principala candidată la promovare. Fostul dinamovist nu va debuta însă în acest important meci, urmând a o face etapa viitoare. În prima rundă, Hercules a remizat, 0-0, pe terenul lui Castellon.

×
Subiecte în articol: sport alicante