x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Primul pas greşit pentru Andone

Primul pas greşit pentru Andone

08 Apr 2010   •   00:00

Rapid a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu Ceahlăul din etapa a 26-a a Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin Cebotaru, în minutul 76, după o mare greşeală a lui Matici la mijlocul terenului. Giuleştenii au smuls un punct în extremis, Răduţă egalând în al doilea minut de prelungiri.

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat după meci că nu îi reproşează nimic antrenorului Ioan Andone, aflat la a doua partidă pe banca giuleştenilor. "Nu am ce să-i reproşez lui Andone, e doar de cinci zile aici, nu poate face minuni. Ne vom lua revanşa duminică, la Cluj, în meciul cu CFR. Despre greşeala lui Matici nu sunt în măsură să comentez, doar antrenorul poate face asta", a spus Copos la GSP TV.

"La Rapid sunt pretenţii mari, exprimarea echipei lasă încă de dorit, deşi am jucat bine în prima repriză. Ceahlăul nu m-a impresionat cu nimic, poate doar cu nororcul pe care l-au avut. Avem încă şanse reale de a juca în Europa League", a declarat Ioan Andone la conferinţa de presă de după meci.

"Rezultatul de 1-1 este corect, din punctul meu de vedere, având în vedere evoluţia adversarului din prima repriză. E adevărat şi că Rapid a înscris un gol norocos, pentru că mai erau doar două minute din meci, dar aşa este fotbalul", a spus, la rândul lui, antrenorul Ceahlăului, Zoran Filipovici.

×
Subiecte în articol: redactie