x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Probleme în vestiar

Probleme în vestiar

13 Noi 2009   •   00:00
Probleme în vestiar
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Unul dintre acţionarii dinamovişti, Vasile Turcu (foto), susţine că evoluţiile oscilante ale echipei în acest sezon se datorează problemelor din vestiar, care încă nu pot fi rezolvate.



Oficialul roş-albilor şi-a amintit că lucrurile s-au petrecut la fel şi în finalul sezonului trecut, când echipa a pierdut titlul în ultimele trei etape: "La Dinamo sunt probleme în vestiar, nici acum nu este stins focarul. Sezonul trecut, campionatul a fost pierdut pe mâna jucătorilor, dar şi a arbitrilor. Există mari tensiuni în vestiar care trebuie să dispară". Una dintre "bubele" din vestiar este Gabi Tamaş, iertat în repetate rânduri de excluderea din lot. "Nu ştiu ce se întâmplă cu Tamaş, însă atunci când un fotbalist câştigă 10 lei face ce a făcut Tamaş, atunci unul care câştigă 2 lei va fi nemulţumit şi va face la fel. Dacă şi preşedintele Nicolae Badea a răbufnit după meciul cu Rapid, care chiar m-a surprins, atunci nu mai este cale de întoarcere. Totuşi, după această nouă ieşire, l-am luat în braţe pe Tamaş şi l-am pupat pentru că a spus lucrurilor pe nume", a comentat Turcu (foto). Un argument în plus pentru debandada din vestiarul dinamovist este motivul plecării fostului antrenor, Ion Marin. "Tamaş, Pulhac şi alţi jucători nu l-au respectat, însă conducerea nu a luat măsuri", a spus atunci o sursă din club, lucru care nu a fost dezminţit de oficialii "câinilor".

"RETRAGEM ECHIPA"
Preşedintele CA al roş-albilor, Nicolae Badea, împreună cu Vasile Turcu, sunt decişi să ia o decizie fără precedent în istoria clubului, dacă arbitri vor mai greşi împotriva echipei. "Dacă vom mai fi dezavantajaţi, retragem echipa de pe teren, însă asta o vom stabili în Consiliul de Administraţie, pentru a ne asuma toţi răspunderea. Asta se poate întâmpla chiar şi la meciul următor, de la Timişoara. Şi domnul Badea este de acord", a declarat Turcu. Oficialii dinamovişti au întărit faptul că îi susţin pe Aron Huzu şi Dan Lăzărescu pentru revenirea acestora în fruntea CCA.

"Nu mai vrem să-l vedem pe Vasile Avram în fruntea arbitrilor. Am auzit că nu are autoritate, nimeni nu vrea să-l asculte, aşa că pune presiune", a mai adăugat acţionarul dinamovist.

×
Subiecte în articol: sport