x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Radu Voina: "Ar fi păcat să nu mergem în finală"

Radu Voina: "Ar fi păcat să nu mergem în finală"

06 Apr 2010   •   00:00

Antrenorul lui Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, marţi, că pentru jucătoarele sale începe "săptămâna mare" dinaintea meciului de duminică cu Gyor ETO, din manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor.

"Deşi au trecut Sărbătorile Pascale, pentru noi acum începe săptămâna mare. De fapt, săptămânile mari, pentru că sunt două, având şi returul cu Gyor de pe teren propriu. Sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de calificare în finala Ligii Campionilor. Ar fi păcat să nu reuşim, pentru că am ajuns până aici şi greu se ajunge în această fază în Liga Campionilor. Fetele sunt obosite şi dezamăgite după meciurile cu Ucraina, dar am încredere că vor face meciuri bune cu Gyor", a declarat Voina pentru agenţia Mediafax.

Jucătoarele de Oltchim se vor pregăti la Vâlcea până vineri, iar a doua zi vor pleca spre Ungaria, din Bucureşti. Sâmbătă, ele vor face un antrenament în sala de joc de la Gyor, iar duminică, de la ora 18:15, au programat meciul tur cu campioana Ungariei. Delegaţia Oltchimului se va întoarce în ţară în cursul zilei de 12 aprilie, a doua zi având programat meciul restant cu "U" Jolidon Cluj, din Liga Naţională.

Partida retur cu Gyor ETO va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în data de 18 aprilie, de la ora 17:15.

×
Subiecte în articol: redactie