x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rafael Benitez: Plec dacă îl vindeţi pe Fernando Torres!

Rafael Benitez: Plec dacă îl vindeţi pe Fernando Torres!

17 Noi 2009   •   00:00

Rafael Benitez, antrenorul echipei Liverpool, a ameninţat că va demisiona dacă proprietarii americani ai grupării engleze vor decide să îl vândă pe atacantul spaniol Fernando Torres pentru a reduce datoriile clubului englez.



"Mă gândesc că Torres nu va fi vândut. Altfel voi demisiona. Renumele clubului a revenit la nivelul anilor '80. Este o reuşită fantastică. Toată lumea vorbeşte în termeni pozitivi despre Liverpool. Şi încă putem face lucruri şi mai bune", a spus Benitez, citat de Times.

Tehnicianul spaniol a respins criticile referitoare la flerul său de a recruta jucători: "Am făcut afaceri bune la transferurile importante: Torres, Mascherano, Reina, Alonso. Keane este un jucător bun, dar am fost nevoit să îl vindem, pentru că nu a jucat la nivelul la care ne aşteptam, iar Babel e un fotbalist de viitor şi aşteptăm să progreseze". Liverpool se află pe locul al şaptelea în campionat şi pe poziţia a treia în grupa E a Ligii Campionilor, cu şanse reduse de calificare în optimile de finală.

×
Subiecte în articol: sport