x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / Adefemi i-a lăsat baltă!

RAPID / Adefemi i-a lăsat baltă!

de Marius Mihalcea    |    04 Feb 2009   •   00:00

Mijlocaşul nigerian a semnat cu "lanterna roşie" a campionatului Austriei, SC Rheindorf Altach, chiar dacă se află sub contract cu gruparea de lângă Podul Grant.



Olubayo Adefemi (23 de ani) s-a înţeles cu oficialii lui Altach pentru un contract valabil până la vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani şi a fost deja prezentat oficial în cursul zilei de luni, împreună cu o altă achiziţie a austriecilor, muntenegreanul Srdan Radonjici. Giuleştenii au constestat ieri legalitatea tranzacţiei.

"Eu îi felicit pe oficialii clubului din Austria, pentru că au semnat cu un jucător aflat în continuare sub contract cu Rapid. Adefemi ne-a tot spus că nu a fost plătit şi că nu se mai întoarce, dar cazul lui nu se judecă nicăieri, nici la FRF şi nici la FIFA. Nimeni nu ne-a înştiinţat nimic. El este încă trei ani sub contract cu noi şi le transmit austriecilor să se uite la regulamentele internaţionale şi să citească ce sancţiuni există pentru semnarea unei înţelegeri cu jucătorul unui alt club fără acordul acestuia din urmă. Noi le-am făcut deja o adresă şi le-am trimis-o, dar în acelaşi timp am sesizat FRF, FIFA şi federaţia austriacă", a declarat ieri directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu.

Acesta a dat asigurări că Adefemi nu avea nici un motiv să nu se mai întoarcă în Giuleşti: "Adefemi este plătit la zi, nu avem nici un fel de întârziere faţă de el şi nu are nici un motiv să absenteze. Ştiu că are un agent neamţ, sigur el l-a influenţat şi l-a dus acolo.

Dar pentru asta va plăti. Şi el, şi agentul şi clubul din Austria!".

×
Subiecte în articol: sport