x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - Contraziceri în jurul lui Griffiths

RAPID - Contraziceri în jurul lui Griffiths

de Daniel Stan    |    07 Mar 2008   •   00:00
RAPID  - Contraziceri în jurul lui Griffiths

Revenit la Rapid în această iarnă după un împrumut la formaţia chineză de primă divizie Liaoning, Ryan Griffiths (foto) ar putea reveni în China.

Revenit la Rapid în această iarnă după un împrumut la formaţia chineză de primă divizie Liaoning, Ryan Griffiths (foto) ar putea reveni în China.

 

 

PROBLEME. Numai că, deşi impresarul Marcel Popescu susţine că atacantul australian va fi din nou împrumutat la aceeaşi formaţie din China, conducerea giuleştenilor îl contrazice. “Ryan va evolua pentru o perioadă de 9 luni la Liaoning. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare”, a declarat Popescu, însă vicepreşedintele Rapidului, Grigore Sichitiu, neagă plecarea lui Griffiths, cel puţin pentru moment: “Până în prezent nu avem vreo ofertă concretă de la gruparea care îl doreşte pe jucător, ci doar oferta unui impresar”. Oficialul giuleştean a lăsat însă de înţeles faptul că Rapid nu s-ar opune împrumutului australianului, mai ales că în primele două etape nu a intrat în planurile antrenorului Mircea Rednic: “Nimeni nu-l dă afară pe Griffiths, dar dacă el vrea să plece, nu-l putem opri. Probabil că îşi doreşte să joace meci de meci şi este normal acest lucru”. Griffiths se mai află sub contract cu formaţia alb-vişinie până în vara anului 2009. Altfel, giuleştenii au scăpat la derby-ul cu Poli Timişoara de Ionel Ganea, care este suspendat. O altă veste bună ar fi revenirea lui Costin Lazăr, care se antrenează normal după accidentarea suferită în partida de Cupă cu Unirea Urziceni.

×
Subiecte în articol: sport