x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Culisele unei renuntari

Rapid - Culisele unei renuntari

de Madalina Corbeanu    |    25 Iun 2006   •   00:00
Rapid - Culisele unei renuntari

Tehnicianul care a tinut in sah doua cluburi, Rapid si Poli Timisoara, a explicat cum s-a ajuns la aceasta situatie, marturisind ca a trecut prin stari pe care nu credea ca le va trai vreodata.

Razvan Lucescu a ales sa ramana antrenor la Rapid, acolo unde a cunoscut si cele mai mari satisfactii profesionale, dar a avut si cele mai mari dezamagiri. "M-am hotarat sa raman la Rapid intre ora 16:00 si 17:00 a zilei de vineri. Dupa ce am discutat cu patronul lui Poli, m-am plimbat o ora cu masina prin oras. Atunci m-am hotarat. Nici nu va dati seama ce a fost in sufletul meu in ultimele saptamani", a povestit Razvan.

AMENINTAT. Dupa meciul Steaua-Rapid, scor 0-2, antrenorul rapidist si-a jurat ca nu va mai sta pe banca tehnica a giulestenilor niciodata. A venit apoi oferta de la Timisoara. "Ceea ce voi regreta toata viata este ca i-am promis domnului Marian Iancu ca voi veni la Poli. Cand l-am anuntat ca as vrea sa ma intorc la Rapid, s-a purtat exemplar cu mine, este o persoana cu totul deosebita", a spus Lucescu. Presiunea care s-a facut asupra sa inainte de luarea unei decizii a venit nu numai de la jucatorii si conducerea Rapidului, ci si din partea familiei. Chiar daca a marturisit ca este alaturi de el, orice ar hotari, Mircea Lucescu nu s-a ferit sa-si sfatuiasca fiul sa nu plece din Giulesti. Mai mult, sotia antrenorului, Ana, l-a amenintat, mai in gluma, mai serios, ca va divorta daca va merge la Timisoara.

ALEGERE. Ceea ce a contat foarte mult in decizia finala au fost insistentele a doi jucatori, Maldarasanu si Badoi, care si-au prelungit contractele cu Rapid doar la sfatul lui Razvan Lucescu. De asemenea, George Copos si restul actionarilor clubului alb-visiniu au incheiat o intelegere cu antrenorul rapidist, prin care ii satisfac acestuia toate cerintele.

FARA REGRETE. Antrenorul formatiei giulestene a precizat ca indiferent ce se va intampla nu va regreta decizia luata. "Da, este adevarat ca am fost demis atunci. Dar nu voi regreta niciodata ca raman la Rapid. Imi asum toate riscurile care pot aparea. Si atunci cand am fost demis mi-au spus multi ca gresesc daca ma intorc, dar am zis ca e alegerea mea si ca e treaba mea daca gresesc", a mentionat tehnicianul.

"Gata? S-a terminat telenovela? Pe mine nu ma intereseaza decat Dinamo, dar acest individ m-a jignit pe nedrept. Nu vreau sa-i spun mai multe din respect pentru ceea ce a facut tatal lui, Mircea Lucescu, pentru mine. Totusi, o sa spun si alte lucruri inaintea meciului direct dintre Dinamo si Rapid" - Mircea Rednic, antrenor Dinamo
×
Subiecte în articol: sport rapid