x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - FC Vaslui 2-0 / Copos ataca Steaua

Rapid - FC Vaslui 2-0 / Copos ataca Steaua

de Daniel Stan    |    11 Sep 2006   •   00:00
Rapid  -  FC Vaslui 2-0 / Copos ataca Steaua

Patronul giulestean a acuzat gruparea din Ghencea la finele meciului cu FC Vaslui, scor 2-0, sugerand ca stelistii au fost ajutati de brigada de arbitri la jocul cu FC Arges, in timp ce Gigi Becali a spus despre Copos ca este comunist.

Victoria asupra gruparii vasluiene a trecut aproape neobservata de patronul Rapidului, acesta preferand sa ironizeze Steaua, declarand despre gruparea campioana ca plateste arbitri pentru a castiga.

ACUZE. "Imi pare rau de argeseni si pentru fratii Penescu, insa aceasta afacere care este fotbalul e grea. Steaua a umblat anul trecut cu bani la jucatori, acum umbla cu bani la arbitri. Un om bine informat mi-a spus ca a fost penalty in favoarea lui FC Arges. Sezonul trecut, cu Vasluiul, jumatate de echipa a fost pe «burta»", a declarat George Copos la sfarsitul partidei cu FC Vaslui, castigata de "alb-visinii" cu 2-0.

REACTIE. La randul sau, patronul Stelei, Gigi Becali, a luat pozitie vizavi de declaratiile fostului vicepremier: "Comunistii sunt disperati ca nu mai pot s-o fure pe Steaua si ca pierd teren. La Pitesti a fost arbitraj corect. Steaua nu mai poate fi furata. Acum, comunistii sunt orbiti, le fuge terenul de sub picioare".

CRESTERE. Referitor la revansa din fata Vasluiului, antrenorul vicecampioanei, Razvan Lucescu, s-a aratat multumit. "A fost o perioada foarte grea, dar acum putem fi optimisti ca vom creste. Scorul putea fi mai mare", a declarat Lucescu jr, care a mai mentionat, referitor la arbitraj, ca echipa sa a fost dezavantajata din nou: "Au fost doua penalty-uri neacordate pentru noi in prima repriza. Un hent si un fault clar la Viorel Moldovan. Noi avem meci de meci probleme de arbitraj, dar intr-un viitor apropiat se vor intoarce aceste greseli si in favoarea noastra".

SE VEDE CAMPION
Patronul Rapidului, George Copos, este convins ca echipa sa va castiga campionatul, in ciuda faptului ca Steaua este ajutata de arbitri. "Steaua sa stea linistita, poate sa fie ajutata de oricine. Rapid va cuceri titlul", a declarat oficialul rapidist, care a mai acuzat, fara a da nume, ca unul dintre jucatorii prezenti pe teren la meciul cu FC Vaslui nu s-a implicat: "Ma bucur pentru revenirea lui Maldarasanu, pentru Lazar, dar, din pacate, am jucat in zece. Nu vreau sa intru in detalii la cine ma refer".

SAPTAMANA DE FOC
Dupa ce sambata, in meciul cu FC Vaslui, a reusit ambele goluri ale Rapidului, Viorel Moldovan se gandeste deja la partidele din primul tur al Cupei UEFA, cu Nacional Madeira, dar si la primul derby al campionatului, cu Steaua, de duminica. "Ma bucura victoria cu Vasluiul, insa ne asteapta o saptamana dificila. Trebuie sa facem un meci bun cu portughezii, sa luam o optiune pentru calificarea in grupe, apoi vine meciul cu Steaua. I-am vazut la Pitesti pe stelisti si nu m-au impresionat", a declarat golgeterul giulestenilor.
×
Subiecte în articol: sport steaua