x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID – FC VASLUI 2-2 / Ei singuri împotriva lor

RAPID – FC VASLUI 2-2 / Ei singuri împotriva lor

de Marius Mihalcea    |    24 Noi 2008   •   00:00
RAPID – FC VASLUI 2-2 / Ei singuri împotriva lor

Suporterii "vişiniilor" nu-l mai doresc pe Copos, principalul acţionar al grupării din Grant nu-l mai "înghite" pe Peseiro, iar tehnicianul portughez nu îi mai suportă pe Boya şi pe Bozovic.



Haos total la Rapid! "Vinde bă echipa şi pleacă!", i-au strigat câţiva fani lui George Copos după 2-2 cu FC Vaslui. Un meci pe care Jose Peseiro l-a abordat fără Boya şi Bozovic, pedepsiţi iarăşi pentru o altă presupusă escapadă nocturnă a jucătorilor. "Câtă vreme va fi acest Ferguson la Rapid, nu mai joc pentru această echipă. Iau în calcul chiar şi plecarea din Giuleşti", s-a revoltat Boya, care şi-a ironizat antrenorul, comparându-l cu celebrul tehncian al lui Manchester United. "N-am prea vorbit cu Copos, fiindcă era ocupat să-l înjure pe Peseiro", a dezvăluit la final finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, sentimentele pe care le nutreşte Copos faţă de Peseiro.

PESEIRO, DEMIS LA IARNĂ?
Iar de faptul că George Copos i-a pus gând rău lusitanului nu ştie doar Porumboiu, ci şi cei aproximativ 20 de suporteri care l-au "înghesuit" pe acţionarul majoritar după partidă. "Va mai rămâne Peseiro în Giuleşti?", l-au interpelat fanii pe Copos, iar acesta a dat din cap în semn că antrenorul va pleca. Chiar şi aşa, Peseiro a rămas un om liniştit. "Eu muncesc la Rapid cu maximum de profesionalism până când decide conducerea clubului. Cred în continuare în şansele noastre de a obţine titlul şi chiar dacă nu am făcut decât egal cu FC Vaslui, am recuperat un punct faţă de Dinamo. În ceea ce-i priveşte pe Boya şi pe Bozovic, dacă ei au vorbit cu presa, nu pot să spun decât că problemele se rezolvă în familie. Eu prefer să pierd unul sau doi jucători decât să pierd toată echipa. Îmi asum responsabilitatea tuturor greşelilor pe care le fac jucătorii pe teren, dar nu şi acelora pe care ei le fac în afara terenului", a spus portughezul, pentru care meciul cu Poli Iaşi, de la sfârşitul acestei săptămâni, ar putea fi ultimul la cârma Rapidului.

Moldovan ar fi vrut la Rapid

Ovaţionat la începutul meciului de galeria Rapidului, antrenorul vasluienilor, Viorel Moldovan, a spus că şi-ar fi dorit să antreneze echipa pentru care a evoluat la finalul carierei de jucător: "Era foarte posibilă revenirea mea în Giuleşti, dar pentru asta trebuia să fiu solicitat. Acum nu se mai pune problema, fiindcă am contract cu Vasluiul. Oricum, le mulţumesc fanilor rapidişti pentru felul în care m-au primit. Referitor la meci, chiar dacă am intrat la cabine cu un handicap de două goluri, am fost convins că nu o să pierdem. În partea a doua am fost net superiori Rapidului şi sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă eu cred că pe final puteam chiar să câştigăm". "Nu am vrut să mă răzbun pe Rapid", a spus Burdujan, marcatorul golului egalizator al vasluienilor, care a evoluat timp de patru sezoane în Giuleşti.

Maftei: "E aiurea rău!"

Vasile Maftei, care prin golul înscris în debutul jocului a devenit primul marcator român al Rapidului în această stagiune, s-a arătat dezamăgit de rezultat. "E aiurea rău să primeşti gol în minutul 88. Ni s-a mai întâmplat şi la Timişoara, unde am pierdut pe final. Am jucat bine cu Vasluiul, dar toată lumea va reţine rezultatul şi faptul că am pierdut două puncte acasă", a declarat căpitanul giuleştenilor. Altfel, brazilianul Spadacio a ajuns la 8 reuşite în acest sezon şi a preluat şefia în clasamentul golgeterilor Ligii 1.

×
Subiecte în articol: sport rapid