x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Il vor pe Dacian Varga

Rapid - Il vor pe Dacian Varga

de Mihai Igirosanu    |    13 Iun 2007   •   00:00
Rapid - Il vor pe Dacian Varga

După ce i-au pierdut pe Valentin Bădoi şi Iannis Zicu, iar readucerea lui Daniel Niculae n-a reuşit, rapidiştii caută cu disperare soluţii pentru intărirea lotului.

Giuleştenii vor să recupereze in lupta cu rivalele

După ce i-au pierdut pe Valentin Bădoi şi Ianis Zicu, iar readucerea lui Daniel Niculae n-a reuşit, rapidiştii caută cu disperare soluţii pentru intărirea lotului.

Principala ţintă a conducătorilor trupei de sub Podul Grant a devenit in aceste zile mijlocaşul stănga al divizionarei B Sportul Studenţesc, Dacian Varga. Acesta a mai fost curtat de Rapid şi la inceputul sezonului trecut, dar preţul solicitat de preşedintele alb-negrilor, Vasile Şiman, a fost unul piperat.

SOLUŢIE. Conform Fanatik, Dacian Varga ar urma să semneze pănă la sfărşitul săptămănii un contract cu Rapid. Din căte se pare, patronii celor două cluburi au negociat condiţiile transferului la hotelul Crowne Plaza, ajungănd la un acord de principiu. "Varga poate juca oarecum ceea ce juca şi Zicu, cei doi jucători avănd profiluri destul de asemănătoare", a declarat un oficial al Rapidului. Antrenorul Cristiano Bergodi, care va semna astăzi, la Roma, contractul cu Rapid, a creionat deja perioada de pregătire in vederea noului sezon. Italianul va reveni in Romănia la 18 iunie, cănd este programată şi reunirea lotului. "Vom merge o săptămănă la Poiana Braşov, iar după aceea in Elveţia. Ştiu că suporterii lui Rapid sunt pretenţioşi. Sper să reuşim cu ajutorul lor şi al conducerii", a declarat colaboratorul apropiat al lui Bergodi, Renzo Rossi.

Atac la Copos

Unul dintre acţionarii Rapidului, Jean Valvis, a declanşat ieri un atac virulent la adresa patronului George Copos din cauza faptului că un eveniment in cadrul căruia suporterii acţionari ai clubului urmau să semneze in Registrul Acţionarilor a fost anulat. "Tot ce pot să spun este că legea nu este respectată la Clubul Rapid. Domnul Copos nu a respectat ce este publicat in Monitorul Oficial şi la Camera de Comerţ. Magia domnului Copos este o magie la limita penalului, a infracţionalităţii. Aceste practici nu vor transforma niciodată Rapidul intr-un club european. Mă voi adresa comisiilor abilitate şi voi avea căştig de cauză. Repulsia mea este foarte mare faţă de ce se intămplă la acest club", a declarat Valvis prin intermediul unui comunicat.

×
Subiecte în articol: sport rapid