x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Karamyan: "Plec sigur!"

Rapid - Karamyan: "Plec sigur!"

de Marius Mihalcea    |    11 Ian 2007   •   00:00
Rapid  -  Karamyan: "Plec sigur!"

Jucatorul armean va semna cu Poli Timisoara. In ciuda faptului ca este renumit pentru abilitatea sa in afaceri, patronul gruparii din Grant, George Copos, nu a reusit sa-l convinga pe Artiom Karamyan sa-si prelungeasca sederea in Giulesti.

Jucatorul armean va semna cu Poli TimiSoara. In ciuda faptului ca este renumit pentru abilitatea sa in afaceri, patronul gruparii din Grant, George Copos, nu a reusit sa-l convinga pe Artiom Karamyan sa-si prelungeasca sederea in Giulesti.

Mariajul dintre Rapid si Artiom Karamyan a luat sfarsit. Definitiv. Cele 970.000 de euro pe care le-a pus pe masa George Copos pentru un nou angajament, structurat insa in doua parti, mai intai pe sase luni, apoi pe trei ani, nu l-au convins pe mijlocasul stanga sa ramana in Grant.

ALEGERE. "Am fost la Pro Rapid si i-am comunicat presedintelui Constantin Zotta ca nu voi mai continua la Rapid. Suta la suta voi parasi acest club", a anuntat sec ieri Artiom Karamyan. In ceea ce priveste viitoarea sa destinatie, mai mult ca sigur ca internationalul armean va da curs ofertei celor de la Poli Timisoara, unde ar avea posibilitatea sa joace din nou impreuna cu fratele sau, Arman. "Totul depinde de ce raspunsuri voi primi de la echipele din strainatate care s-au aratat interesate de serviciile mele, Livorno si Hamburg", a precizat insa Karamyan.

"Imi pare rau ca domnul Copos nu a ajuns la o intelegere cu Karamyan, care, in cei aproape doi ani cat a imbracat tricoul «alb-visiniu», a fost unul dintre cei mai constanti jucatori ai Rapidului", a comentat antrenorul Razvan Lucescu, care nu-l mai are decat pe Griffits pe acel post.
Coman e numarul 1
Inaintea primului antrenament din acest an, desfasurat ieri, jucatorii rapidisti i-au raspuns managerului general al Stelei, Mihai Stoica, dupa ce acesta a afirmat ca Cernea este cel mai bun portar din tara. "De ce? S-a lasat cumva Coman de fotbal? Sa fim seriosi! Danut Coman e portarul nationalei, el e cel mai bun", l-a ironizat Ionut Stancu pe oficialul stelist, coleg de camera in cantonamente cu goalkeeper-ul Rapidului.

×
Subiecte în articol: sport karamyan