x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid: Mardare, adjudecat

Rapid: Mardare, adjudecat

de Marius Mihalcea    |    05 Iul 2008   •   00:00
Rapid: Mardare, adjudecat

După ce a semnat cu giuleştenii un contract pe patru  ani, fundaşul central a spus că nu-i este teamă de concurenţă şi că se va lupta pentru un post de titular.

După ce a semnat cu giuleştenii un contract pe patru  ani, fundaşul central a spus că nu-i este teamă de concurenţă şi că se va lupta pentru un post de titular.

 
Foarte activă pe piaţa transferurilor în această vară, gruparea de lîngă Podul Grant a mai făcut ieri o achiziţie de marcă: fundaşul central Ştefan Mardare, 21 de ani neîmpliniţi, de la FC Vaslui şi titular în reprezentativa de tineret a României.


ÎNŢELEGERE. “Mardare este jucătorul Rapidului. A semnat un contract pe patru ani, iar în schimbul său am plătit 600.000 de euro şi l-am cedat definitiv pe Burdujan, care a acceptat să meargă la Vaslui”, a confirmat Fathi Taher, principalul acţionar al feroviarilor. Mardare, care ieri a plecat în Elveţia şi s-a alăturat noilor săi colegi în cantonamentul de la Anzere, a spus: “Sînt fericit. Ştiu că Rapid are în lot alţi trei fundaşi centrali de valoare: Maftei, M. Constantin şi Ricardo, dar nu-mi fac griji, fiindcă nu mi-e frică de concurenţă şi sînt pregătit să lupt pentru un post de titular. Fanilor giuleşteni le transmit să aibă încredere în mine, pentru că nu îi voi dezamăgi”.

 

Încă o ofertă pentru Dani Coman

Portarul Dani Coman, care se află cu echipa în Elveţia, deşi nu a semnat încă prelungirea contractului cu Rapid, nu duce lipsă de oferte. Ultima a apărut ieri şi i-a fost făcută de fostul său club, FC Argeş. “Dacă nu se înţelege cu Rapid, sînt dispus să-i dau lui Dani Coman 300.000 de euro pe an ca să joace la FC Argeş şi să-i plătesc acea clauză de 180.000 de euro”, a declarat ieri Cornel Penescu, patronul formaţiei proaspăt promovată. Coman mai este dorit de campioana CFR Cluj, dar şi de alte cîteva cluburi europene.

×
Subiecte în articol: sport