x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / Paulista, la loc comanda!

RAPID / Paulista, la loc comanda!

de Marius Mihalcea    |    24 Ian 2009   •   00:00

Închizătorului brazilian, care zilele trecute a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu fosta sa echipă, Sport Recife, nu-i va fi eliberată cartea verde.



Anunţul l-a făcut ieri directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, care a precizat că în situaţia lui Daniel Paulista se mai găsesc alţi doi jucători străini aflaţi pe picior de plecare, fundaşul dreapta argentinian Luciano Vella şi mijlocaşul brazilian Julio Cesar Souza. “Paulista nu poate semna de capul lui cu altă echipă. El are şi obligaţii faţă de Rapid, nu doar bani de primit. Înainte de a depune memorii la FIFA, toţi aceşti jucători trebuie să treacă pe la Comisiile FRF, nu fac cum vor ei. Paulista nu poate juca pentru Recife deoarece nu-i vom elibera cartea verde până nu-şi va încheia conturile cu noi. Păi, sunt apartamente, maşini, cartele de telefon, nu pot să plece când vor ei. La fel stau lucrurile şi cu Vella şi Julio Cesar, ei trebuie mai întâi să-şi respecte obligaţiile faţă de noi şi abia apoi să plece la alte echipe”, a declarat oficialul grupării de lângă Podul Grant.

PAULINHO, LA FC PLOIEŞTI!
Altfel, giuleştenii au ratat transferul mijlocaşului portughez Paulo Dinarte Gouveia Pestana Paulinho, acesta semnând ieri un contract pe trei ani cu FC Ploieşti, formaţie care în retur va fi pregătită de fostul său antrenor de la Progresul Bucureşti, Marius Şumudică. “Paulinho este de o oră jucătorul nostru. Cred că în decizia lui a contat foarte mult şi situaţia incertă de la Rapid”, a declarat ieri la prânz vicepreşedintele prahovenilor, Marian Manea.

×
Subiecte în articol: sport