x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - Peseiro, zile numărate

RAPID - Peseiro, zile numărate

de Marius Mihalcea    |    25 Sep 2008   •   00:00

Apărută la sfârşitul meciul cu FC Braşov, varianta înlocuirii tehnicianului portughez cu Ioan Andone prinde tot mai mult contur.



Apărută la sfârşitul meciul cu FC Braşov, varianta înlocuirii tehnicianului portughez cu Ioan Andone prinde tot mai mult contur.

Liber de contract după ce a fost debarcat de la cârma lui CFR Cluj, echipă cu care a cucerit eventul, Ioan Andone a fost prezent luni în tribunele Stadionului Tineretului, la meciul FC Braşov – Rapid, 0-0. “Am venit să văd la lucru echipa bunului meu prieten Răzvan Lucescu. Rapidul nu mă interesează, fiindcă are antrenor”, a spus atunci “Fălcosul”.

Andone vrea la Rapid

Andone a revenit însă ieri cu o altă declaraţie: “Deocamdată nu am fost contactat de nimeni de la Rapid, dar, dacă postul ar fi liber, m-aş gândi serios şi aş fi dispus să vin. Nu mai pot antrena o altă echipă în acest sezon în Liga 1, dar pot fi numit director tehnic. Mă bucură aprecierile fanilor din Giuleşti, care mă vor la echipă. Ştiu că Rapid este o formaţie de tradiţie în România şi are ca obiectiv în fiecare an Cupa şi campionatul”. Contactat de GSP TV, directorul general al “alb-vişiniilor”, Constantin Zotta, a spus că Andone este unul dintre tehnicienii aflaţi pe placul conducerii Rapidului şi că acesta reprezintă o soluţie de luat în calcul în situaţia în care Jose Peseiro nu va readuce echipa pe linia de plutire: “Andone este un antrenor deosebit, îi cunoaştem valoarea. Au fost mai multe momente în care s-a încercat aducerea lui. Deocamdată, Rapid are antrenor, nu se pune problema ca el să vină. Dacă vom rămâne însă fără antrenor, vom vedea ce va fi, nu ar fi nici o problemă ca Andone să vină în Giuleşti”.

Avertisment

Meciul de duminică cu FC Argeş, de pe teren propriu, este capital pentru Jose Peseiro, care îşi va pierde postul dacă Rapidul nu obţine victoria. Cu tot mai puţini susţinători în rândul conducătorilor clubului, mai nou, tehnicianul lusitan nu mai este privit cu ochi buni nici de suporteri. “Am avut încredere în Peseiro, dar echipa merge din rău în mai rău. La meciul cu Argeşul îi vom da lui Peseiro un ultim avertisment, unul de bun-simţ, fiindcă o să fim foarte civilizaţi, nu se pune problema să-l înjurăm. Peseiro este un profesionist şi ne vom comporta ca atare cu dânsul. Sper să renunţe de bunăvoie dacă nu redresează echipa”, a spus Gigi Corsicanu, la Telesport.

×
Subiecte în articol: sport rapid andone peseiro