x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Plange dupa Timisoara?

Rapid - Plange dupa Timisoara?

de Daniel Stan    |    17 Iul 2006   •   00:00
Rapid - Plange dupa Timisoara?

Tehnicianul a declarat unor apropiati ca alegerea de a continua in Giulesti s-a dovedit a fi fost total gresita, fiind hotarat sa nu mai accepte actuala situatie.

Nu mai este o noutate zgarcenia arhicunoscuta a lui George Copos. Principalul actionar al Rapidului a trecut insa la alte metode pentru a-si atinge obiectivele. Bate palma pentru transferul lui Ryan Griffiths, spune ca achita imediat suma de 1,4 milioane de euro, dar "uita". Totul pentru mentinerea pe banca tehnica a lui Razvan Lucescu.

VICTIME. Acesta si-a calcat cuvantul si a intors spatele Timisoarei, alegand cu inima. La doar cateva saptamani, Lucescu junior ameninta ca pleaca din Giulesti. "Priviti banca de rezerve. Am doar 17 jucatori in lot. Am nevoie de atacanti", a tunat tehnicianul la finele meciului cu Sliema Wanderers, din primul tur preliminar al Cupei UEFA. Referirea era la blocarea transferului lui Ryan Griffiths de la FC National, din cauza faptului ca patronul George Copos nu a achitat suma de 1,4 milioane de euro, dorind sa negocieze o suma mai mica. Australianul este prima victima. A doua, fostul actionar Jean Valvis, indepartat de Copos din noua structura de conducere. A treia, Razvan Lucescu! "Daca nu se rezolva acest transfer, plec", ameninta tehnicianul din cantonamentul din Franta. "Rapid da dovada de neseriozitate. Voi face memoriu la CSJ", spune presedintele lui FC National, Constantin Iacov.

ULTIMATUM
"Mi l-ati promis pe Griffiths, dar vad ca nu a venit. Il vreau pe australian, altfel voi pleca. Eu nu pot incepe campionatul cu doi atacanti si jumatate. Nu este normal ce se intampla la Rapid. Sper sa se rezolve acest caz"
Razvan Lucescu, antrenor Rapid

ZERO PESTE TOT
Aflati in turneu in Franta, giulestenii asteapta rezolvarea "cazului Griffiths", intre timp jucand si un meci amical in compania echipei franceze Le Mans, din Ligue1. Destul de nervosi, in frunte cu Romeo Stancu, rapidistii au terminat la egalitate, 0-0. Antrenorul Razvan Lucescu a inceput cu Minca - M. Constantin, Perja, Sapunaru - Badoi, E. Dica, R. Stancu, Karamian - V. Negru - Buga, Burdujan. Pe parcurs au mai intrat Maftei, I. Stancu, Grigore si Vasilache. Danut Coman a fost menajat, in timp ce Ionut Rada este accidentat. Pana la revenirea in tara, prevazuta miercuri, Rapid va mai juca azi cu FC Tours.
AMENINTARE
Impresarul atacantului australian, Marcel Popescu, ameninta conducerea giulesteana: "Sper sa nu se ajunga la UEFA. Merg pana acolo cu memoriile daca va fi nevoie, iar Rapid va suferi la capitolul imagine. Ce fac ei se cheama magarie".
Transferul este inregistrat la LPF, jucatorul apartine Rapidului, se afla si pe lista UEFA, insa mingea este in ograda lui George Copos. Posibil ca partile sa ajunga la un consens in cele din urma, strategia gandita si propusa de oficialii giulesteni, fiind coproprietatea, iar bancarii sa recupereze diferenta la un eventual transfer.

×
Subiecte în articol: sport rapid