x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - PSG / Giulestenii isi doresc victoria, dar nu exclud nici un egal

Rapid - PSG / Giulestenii isi doresc victoria, dar nu exclud nici un egal

de Daniel Stan    |    18 Oct 2006   •   00:00
Rapid  -  PSG / Giulestenii isi doresc victoria, dar nu exclud nici un egal

Dupa ce a urmarit pe Paris St. Germain la lucru, antrenorul Razvan Lucescu avertizeaza ca, in ciuda perioadei nefaste prin care trec, parizienii sunt foarte puternici individual.

Maine, de la ora 21:00, in direct la Antena 1, Rapidul debuteaza in grupa G a Cupei UEFA, in fata francezilor de la Paris Saint Germain. Giulestenii sunt optimisti si sustin ca o victorie ar insemna un pas inainte, dar nu decisiv.

PRECAUTIE. In acelasi timp, rapidistii considera ca un egal nu ar fi catalogat drept un esec, ci un punct foarte important in ecuatia calificarii. "Un meci deosebit de important pentru amandoua formatiile, dar nu decisiv. PSG este un nume mare, o echipa multinationala, dintr-o tara cu un fotbal puternic. Este adevarat, nu trec printr-un moment bun, au probleme cu jocul colectiv, dar au individualitati de mare valoare. Trebuie sa fim precauti si concentrati la ora partidei", a declarat antrenorul Razvan Lucescu. La randul sau, capitanul echipei, Vasile Maftei, este optimist: "Suntem in ascensiune si trebuie sa continuam pe aceeasi linie. Este adevarat, au jucatori valorosi, din toate colturile lumii, insa nu ne este frica decat de noi. Ne cam priesc francezii, anul trecut am invins pe Rennes in Giulesti si speram sa repetam performanta".

ABSENTE. Razvan Lucescu are destule probleme medicale in perspectiva partidei de maine. Astfel, nu vor juca sigur Romeo Stancu, Marius Constantin si Mazilu, in timp ce atacantii Viorel Moldovan si Burdujan sunt incerti. "Deocamdata au niste probleme, dar este posibil sa fie recuperati pana la ora meciului. In caz contrar, ne va fi foarte dificil in ofensiva", a spus Lucescu junior. De asemenea, Emil Dica s-a refacut, insa nu intra in calculele tehnicianului, fiind in urma cu pregatirea.
AU MORAL BUN
Delegatia franceza va ajuge azi la Bucuresti, in jurul orei 14:00, iar la ora 18:00 va sustine antrenamentul oficial. Conform lui Razvan Lucescu, parizienii au un moral bun. "Din ce am discutat cu oficialii lor la meciul cu Sedan, ei isi leaga mari sperante de urmatoarele meciuri, cu noi si in campionat, cu Auxerre. Obiectivul lor este calificarea in grupele Ligii Campionilor, iar presa si suporterii pun mare presiune pe echipa in acest moment", a comentat Razvan Lucescu starea de spirit din lotul lui PSG.
NICULAE, SPION
Fostul golgeter al Rapidului, Daniel Niculae, transferat in vara in Franta, la Auxerre, a discutat cu antrenorul Razvan Lucescu vizavi de meciul cu PSG si, in acelasi timp, le-a transmis jucatorilor ca le va tine pumnii. "Am discutat, mai primim mesaje, insa el acum este concentrat la actuala sa echipa si la meciul lor din grupe. El va fi oricum cu sufletul alaturi de noi. Este normal, din moment ce iubeste Rapidul", a spus Lucescu junior. "Nico" si actuala sa echipa vor juca maine, in deplasare, cu Maccabi Haifa.

×
Subiecte în articol: sport lucescu