x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Razvan, pe linie moarta

Rapid - Razvan, pe linie moarta

de Mihai Igirosanu    |    07 Ian 2007   •   00:00
Rapid - Razvan, pe linie moarta
Situatia lui Karamyan, motiv de conflict
Devenit deja un caz in Giulesti, armeanul Artavazd Karamyan ar putea constitui si motivul unei rupturi definitive intre patronul George Copos si antrenorul Razvan Lucescu.

Dorit cu insistenta de tehnician, Karamyan pare a nu fi agreat de patronul Copos si omul sau de incredere, directorul tehnic Grigore Sichitiu. Din acest motiv, conducerea ezita sa-i satisfaca internationalului armean pretentiile salariale necesare pentru prelungirea contractului. De asemenea, doi dintre preferatii lui Razvan Lucescu, Mugurel Buga si Marius Maldarasanu, au fost anuntati ca sunt liberi sa-si gaseasca echipa, in ciuda faptului ca antrenorul se bazeaza pe ei in vederea sezonului viitor.

NEMULTUMIRE. Ofertat de fostul presedinte al giulestenilor, Dinu Gheorghe, actualmente la conducerea divizionarei B FC Brasov, Karamyan este nemultumit de ultima oferta a lui George Copos si este tentat sa accepte propunerea "stegarilor", insa mai asteapta saptamana viitoare sosirea in Bucuresti a unor emisari ai unei echipe din Turcia care il doreste in lot. Armeanul este iritat si de faptul ca, pe de o parte, Razvan Lucescu l-a anuntat ca mizeaza pe el, iar, pe de alta parte, conducerea nu-i onoreaza pretentiile si pare dispusa sa-i acorde transferul.

IN DIZGRATIE. Surse din anturajul antrenorului care a obtinut in sezonul trecut cea mai importanta performanta europeana din istoria Rapidului, sfert de finala in Cupa UEFA, este din ce in ce mai tentat sa nu continue in Giulesti. Se pare ca dorinta lui Copos si a lui Sichitiu de a se desparti de Buga si Maldarasanu ar fi pus capac, iar in cazul in care cei doi vor fi transferati, Lucescu Junior va parasi echipa de langa Podul Grant. Unul dintre oamenii care insista cel mai mult ca Razvan sa plece de la Rapid este chiar tatal sau, Mircea Lucescu. Antrenorul lui Sahtior Donetk s-a exprimat de mai multe ori public impotriva tratamentului nepotrivit la care fiul sau este supus de liderii gruparii alb-visinii.

×
Subiecte în articol: sport