x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Săpunaru a semnat cu FC Porto

Rapid - Săpunaru a semnat cu FC Porto

de Marius Mihalcea    |    15 Iul 2008   •   00:00
Rapid - Săpunaru a semnat cu FC Porto

Cristian Săpunaru (foto) este, începînd de ieri, jucătorul campioanei Portugaliei, cu care a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani.



Cristian Săpunaru (foto) este, începînd de ieri, jucătorul campioanei Portugaliei, cu care a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani. Negocierile finale s-au purtat într-un hotel din Dusseldorf (Germania), locul în care FC Porto se găseşte în cantonament, în noaptea dinspre duminică spre luni, în jurul orei 01:45 părţile punîndu-se de acord şi în privinţa salariului jucătorului, care va fi de 500.000 de euro pe an. Porto i-a stabilit lui Săpunaru o clauză de reziliere de 25 milioane de euro.

TRANZACŢIE. În locul cedării a 50% din drepturile federative ale lui Săpunaru, Rapid va încasa de la FC Porto 2,5 milioane de euro şi va primi doi jucători sub formă de împrumut. Unul dintre aceştia, închizătorul Joao Paulo Andrade, se pregăteşte deja cu trupa lui Jose Peseiro, aflată în cantonament în Elveţia, la Anzere, iar giuleştenii îl aşteaptă acum şi pe Claudio "Pitbull" Mejolaro, care refuză deocamdată să vină la Rapid. "Pitbull face parte din transferul lui Săpunaru la Porto şi trebuie să ajungă la Bucureşti nu ca să negocieze, ci ca să se alăture lotului nostru, fiindcă nu mai este nimic de stabilit", a declarat ieri directorul general al Rapidului, Constantin Zotta.

×
Subiecte în articol: sport