x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / Valvis: “Plătesc pe loc!”

RAPID / Valvis: “Plătesc pe loc!”

de Marius Mihalcea    |    24 Feb 2009   •   00:00
RAPID / Valvis: “Plătesc pe loc!”

Cum Fathi Taher a anunţat că nu mai este interesat să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al grupării de lângă Podul Grant, omul de afaceri grec pare a avea toate şansele să-şi împlinească visul.



Jean Valvis nu a ascuns niciodată faptul că doreşte să fie omul numărul 1 în Giuleşti. Mai mult decât atât, a avut nenumărate încercări de a prelua pachetul majoritar al clubului, numai că de fiecare dată s-a izbit de refuzul ferm al lui George Copos. De această dată însă omul de afaceri grec pare a avea deschisă calea spre a-şi împlini visul.

“Eu nu mai pot investi într-un club cu o situaţie extrem de incertă şi e foarte bine că George Copos negociază cu alţi oameni de afaceri pentru preluarea Rapidului. Chiar eu i-am zis să caute alţi oameni potenţi financiar pentru a rezolva problemele de la Rapid. Orice ban în plus pentru club este benefic. Eu am încercat să fac lucruri bune pentru Rapid, dar din păcate nu am reuşit”, a spus ieri Fathi Taher, unul dintre concurenţii lui Valvis. Care, simţind parcă momentul prielnic, şi-a reafirmat interesul de a prelua controlul absolut la Rapid:

“Eu sunt dispus să plătesc şi pe loc suma cerută de Copos. Am avut câteva discuţii cu el, dar nu mi-a dat un răspuns clar. Îl aştept să anunţe cui va vinde clubul”, a declarat Valvis pentru spt.fm. În prezent doar unul dintre acţionarii minoritari ai clubului, Valvis nu ar avea nici o problemă să achite cele circa 12 milioane de euro solicitate de Copos în condiţiile în care a încasat aproape 200 de milioane de euro din vânzarea societăţii La Dorna.

×
Subiecte în articol: sport