x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Zicu, in Giulesti!

Rapid - Zicu, in Giulesti!

de Vicentiu Neagoe    |    Daniel Stan    |    20 Iul 2006   •   00:00
Rapid - Zicu, in Giulesti!

Antrenorul lui Sahtior Dontek, Mircea Lucescu, i-a dat o importanta mana de ajutor fiului sau, Razvan, convingandu-l pe presedintele lui Inter Milano sa-l imprumute pe fostul dinamovist Ianis Zicu la Rapid.

Desi directorul executiv Cristi Borcea avea asigurari ca prietenul Ioan Becali trateaza, in numele lui Dinamo, pentru imprumutul lui Ianis Zicu de la Internazionale Milano, impresarul i-a intors spatele. "Pregatim cateva bombe", spunea increzator Borcea. Numai ca "bomba" a ajuns la Rapid, grupare unde Ioan Becali a activat inainte de transferul in Stefan cel Mare.

NERVI. Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, era foarte suparat dupa aceasta tranzactie. "Stiam de aseara de acest transfer. Zicu a fost in curtea lui Dinamo, insa altcineva a vrut sa ajunga la cu totul alta echipa. Cand noi ne-am interesat de el, ni s-a spus ca il putem lua doar daca il cumparam. Mircea Lucescu a intervenit pe langa Massimo Moratti, iar acum Zicu s-a dus sub forma de imprumut pe un an. Totul se leaga", a spus Rednic. Presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, a spus ca nu stie cui i-a apartinut aceasta decizie.

ALEGERE
"Daca Zicu nu vrea sa mearga la Rapid, atunci Inter nu-i va mai plati salariul de 600.000 de dolari. Adica daca Ianis vine la Dinamo si acestia il platesc cu 100.000 de dolari pe sezon, el trebuie sa piarda 500.000"
Victor Becali
impresar

INCONSTANTA
Impresarul Victor Becali a precizat ca decizia de a-l imprumuta pe Zicu la Rapid a apartinut italienilor. "Inter il imprumuta pe Ianis numai la Rapid. Italienii ii platesc un salariu de 600.000 de dolari pe an si au dreptul sa-l imprumute cui vor. Ei considera ca, atata timp cat a fost la Dinamo, jocul lui Zicu nu a crescut", a declarat Becali.
REMIZE ALBE
Rapidul a sustinut doua meciuri amicale in Franta, ambele incheiate cu acelasi scor 0-0. Pri-mul test a fost cu prim-divizionara Le Mans, iar cel de-al doilea cu nou-promovata in liga secunda franceza FC Tours. Antre-norul Razvan Lucescu s-a aratat nemultumit de atacantii sai si a spus ca il va ruga pe Viorel Moldovan sa revina la echipa.

×
Subiecte în articol: sport rapid zicu