x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid: Încă un record pentru Ronaldo

Real Madrid: Încă un record pentru Ronaldo

de Delia Gomoescu    |    08 Iul 2009   •   00:00
Real Madrid: Încă un record pentru Ronaldo
Sursa foto: Dani Pozo/AFP

Cea mai strălucitoare stea din noua galaxie a lui Florentino Perez a făcut cunoştinţă luni seară cu suporterii madrileni.



Cel mai scump transfer din istorie, 93 de milioane de euro, cel mai mare salariu anual, 13 milioane de euro. Cristiano Ronaldo (foto) nu s-a oprit însă aici şi a mai bătut un record luni seară. Aproape 90.000 de fani ai Realului au invadat stadionul Santiago Bernabeu pentru a admira "bijuteria coroanei" lui Florentino Perez.
Doar Maradona mai reuşise acum 25 de ani o performanţă asemănă-toare: 75.000 de suporteri la prezentarea sa la Napoli.

Preşedintele grupării madrilene l-a întâmpinat pe atacantul lusitan cu urări de bunvenit în noua sa casă. Perez a fost însoţit de fostul mare fotbalist portughez Eusebio şi de Alfredo di Stefano, fostul jucător legendar al Realului. "Sunt foarte fericit să fiu aici. Mi-am împlinit visul din copilărie. Nu mă aşteptam ca atâţia oameni să vină să mă vadă. Este impresionant", au fost primele cuvinte ale lui Ronaldo în noul său tricou alb cu numărul 9. Apoi, le-a cerut suporterilor să strige "Hai Madrid!" şi i-a răsplătit cu o serie de jonglerii cu balonul pe o estradă.

Numărul de pe tricoul noii vedete madrilene a fost un secret foarte bine păzit de preşedintele Perez, care nu a dorit să dezvăluie nimic înaintea ceremoniei de prezentare.
În plus, pe tricoul său va fi imprimat un singur nume, Ronaldo, amintind astfel de un alt mare fost jucător "galactic".

Până să ajungă în faţa noilor săi susţinători, portughezul în vârstă de 24 de ani a efectuat vizita medicală obligatorie, impresionându-i pe medicii Realului. "Are o capacitate pulmonară şi cardiacă extraordinară", a dezvăluit, admirativ, doctorul Carlos Diez, şeful serviciilor medicale ale clubului.

×
Subiecte în articol: sport