x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid / Preşedintele Ramon Calderon este anchetat de clubul pe care îl conduce!

Real Madrid / Preşedintele Ramon Calderon este anchetat de clubul pe care îl conduce!

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Ian 2009   •   00:00
Real Madrid / Preşedintele Ramon Calderon este anchetat de clubul pe care îl conduce!

Campioana Spaniei a anunţat deschiderea unei anchete, în urma informaţiilor vehiculate în presă,  potrivit cărora preşedintele Ramon Calderon a manipulat ultima adunare generală a clubului, pentru a obţine un vot favorabil.



"Am decis să deschidem o anchetă asupra acestui subiect şi să cerem Comisiei de disciplină socială a clubului să ne confirme aceste fapte. Orice persoană care ar fi implicată şi care ar fi "socio" al Realului va fi imediat exclusă", a declarat directorul general al socios, Luis Barcena, citat de Agerpres. Barcena a adăugat că lui i-a fost încredinţată de către Real organizarea adunării litigioase de pe 7 decembrie, în cursul căreia preşedintele Ramon Calderon a obţinut încrederea votanţilor, care i-au aprobat exerciţiul bugetar.

Jurnalul sportiv Marca a afirmat joi că Ramon Calderon "a manipulat de o manieră premeditată alcătuirea" adunării generale a clubului, pentru a obţine un vot favorabil. Ziarul a precizat că se bazează pe mărturii şi surse "perfect demne de încredere". "Preşedintele Realului a infiltrat adunarea cu grupuri importante de falşi "compromisarios" (delegaţi), pentru a câştiga votul şi a determinat aprobarea socotelilor ultimului exerciţiu bugetar, bugetul actualului sezon şi nominalizarea membrilor noii adunări electorale", a scris ziarul.

×
Subiecte în articol: sport