x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic este din nou “Profesorul”!

Rednic este din nou “Profesorul”!

de Daniel Stan    |    19 Mar 2009   •   00:00

După trei zile în care i-au atacat dur pe jucători şi pe cei din conducerea tehnică, urmare a remizei de pe teren propriu cu CS Otopeni, scor 0-0, oficialii "câinilor" s-au "sucit" şi caută o cale de împăcare.



"Indiferent ce se va întâmpla în acest campionat, Mircea Rednic nu pleacă de la Dinamo", a declarat preşedintele executiv, Cristi Borcea. Unul dintre acţionari, Vasile Turcu, cel mai vehement împotriva tehnicianului, a confirmat la rândul său: "Ştiu că sunt mulţi antrenori care se gândesc la Dinamo, însă mesajul meu este clar: să uite de acest post. Profesorul Mircea Rednic va mai antrena pe Dinamo cel puţin doi ani". Un alt contestatar, Florian Walter, a precizat: "Am încredere totală în Mircea Rednic şi în lotul de jucători. Dinamo are antrenor. Toată lumea trebuie să se gândească acum numai la câştigarea campionatului.

Să terminăm cu scandalurile". Preşedintele Nicolae Badea a rămas pe poziţii neutre în acest scandal: "Jocul şi rezultatele cu Gaz Metan şi Otopeni sunt de natură să genereze nemulţumiri, dar în nici un caz isterii generale. Raporturile contractuale nu pot fi tratate ca un bilet de călătorie".

×
Subiecte în articol: sport