x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Remiză între stelele din Liga 1

Remiză între stelele din Liga 1

de Mihai Igirosanu    |    28 Sep 2008   •   00:00
Remiză între stelele din Liga 1

CFR CLUJ – STEAUA 1--1  ●  REZULTAT AVANTAJOS PENTRU RIVALII DE LA DINAMO
Derby-ul de Liga Campionilor din Liga 1 nu a avut nici o învingătoare, campioana CFR şi vicecampioana Steaua au remizat pe Stadionul Constantin Rădulescu din Cluj la capătul unui joc pe alocuri extrem de spectaculos.



CFR CLUJ – STEAUA 1--1  ●  REZULTAT AVANTAJOS PENTRU RIVALII DE LA DINAMO
Derby-ul de Liga Campionilor din Liga 1 nu a avut nici o învingătoare, campioana CFR şi vicecampioana Steaua au remizat pe Stadionul Constantin Rădulescu din Cluj la capătul unui joc pe alocuri extrem de spectaculos.

Graţie unui oportunism perfect, Dayro Moreno a deschis rapid scorul după o deviere inteligentă a lui Arthuro, însă clujenii au revenit prin cel mai bun om al lor din derby, Dubarbier, care l-a învins pe Zapata şi datorită unei devieri nefericite a lui Dorin Goian.

REGRETE. “Din păcate am luat un gol uşor şi iar se repetă istoria pentru noi, deoarece a trebuit să revenim. Chiar dacă nu sunt mulţumit de rezultat, jocul echipei a fost unul foarte bun şi asta este foarte important. Steaua este o echipă de valoare şi a ieşit un meci foarte bun între două echipe care evoluează în Liga Campionilor. Fazele de joc nu au fost numeroase, dar s-a văzut că ritmul jocului a fost alert. Am avut în spate şi un public numeros, care a putut urmări partida pe un stadion frumos şi mi-aş dori ca la fiecare meci să avem parte de o astfel de atmosferă”, a declarat preşedintele gazdelor, Iuliu Mureşan. La rândul său, fundaşul portughez Tony a spus: “CFR a fost mai bună ca Steaua, dar trebuie să recunoaştem că şi ei au jucat bine. La 0-1 a fost greu să revenim, dar e bine că am reuşit. Zapata a apărat foarte bine. Dacă trebuia cineva să câştige, echipa aceea este CFR. Nu mi se pare un rezultat corect, am dominat jocul. Un egal e bun pentru ei, nu pentru noi, deoarece am jucat acasă şi trebuia să câştigăm. Trebuie să revenim şi să facem o figură frumoasă cu Chelsea. CFR şi Steaua sunt cele mai puternice echipe din România, joacă cel mai frumos fotbal. Dinamo nu joacă frumos, dar câştigă. Sper să piardă şi ei puncte. Semedo e prietenul meu, sunt alături de el”.

“ECHITABIL”. “A fost un meci bun, de calitate foarte bună. Ţinând cont şi de valoarea adversarului, este un rezultat echitabil. Ne doream neapărat o victorie. Am început bine jocul, dar apoi am făcut unele greşeli la mijlocul terenului, care i-au pus în situaţii bune, având viteză şi tehnică individuală. Le-am permis aceste lucruri şi am suferit un pic. Am revenit apoi şi puteam chiar să câştigăm. Este bine pentru moralul şi liniştea echipei. Îi felicit pe jucători pentru dăruire, pentru efort, sper să se prezinte la acelaşi nivel în continuare şi chiar să creştem în joc. Dacă unii jucători puteau da mai mult şi evoluau la valoarea lor, puteam să sperăm la mai mult, puteam câştiga, a declarat antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş. Revenit pe terenul fostei sale echipe, Antonio Semedo a spus: “Am vrut să marchez, dar a fost foarte greu. A fost un meci dificil pentru mine, jucătorii de la CFR mă cunosc, nu m-au lăsat să fac nimic. După meci mi-au urat succes în Liga Campionilor. Este un rezultat corect, 1-1 e bine”. Portarul Robinson Zapata a declarat că este mulţumit de rezultat: “Rezultat echitabil, jucătorii de la CFR sunt foarte buni, Trică, Stăncioiu, toţi. Sper să câştigăm marţi la Fiorentina. Dacă ne concentrăm putem face asta”. Tehnicianul CFR-ului, Maurizio Trombetta, s-a arătat destul de nemulţumit. “Îmi pare rău de acest rezultat de egalitate. Dacă am fi concretizat ocaziile pe care le-am avut puteam câştiga această partidă. Sunt mulţumit de prestaţia tuturor jucătorilor, toţi au dat sută la sută. În prima repriză, Steaua a jucat puţin mai bine, dar în partea a doua am stat aproximativ 35 de minute în jumătatea Stelei, însă am avut probleme la finalizare. După meciul prestat de jucători în această seară am convingerea că putem câştiga campionatul”.

×
Subiecte în articol: sport rezultat