x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine Tiberiu Ghioane!

Revine Tiberiu Ghioane!

de Marius Mihalcea    |    23 Mai 2009   •   00:00
Revine Tiberiu Ghioane!
Sursa foto: ELIANA APONTE/Reuters

Selecţionerul Răzvan Lucescu a anunţat ieri numele jucătorilor din străinătate pe care i-a convocat pentru meciul din deplasare cu Lituania, din cadrul preliminariilor CM 2010.



Lucescu jr a convocat pentru partida de la Marijampole, programată la 6 iunie, şapte stranieri:

Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihăiţă Neşu (FC Utrecht), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev).

FĂRĂ COCIŞ ŞI CODREA
Dacă primii şase dintre aceştia au venit în mod constant la echipa naţională în timpul mandatului lui Victor Piţurcă, revenirea printre "tricolori" a lui Tibi Ghioane reprezintă o noutate. Mijlocaşul lui Dinamo Kiev a fost prezent ultima oară la echipa naţională în urmă cu mai bine de patru ani, mai precis la data de 26 martie 2005, la partida România - Olanda 0-2, din preliminariile pentru CM 2006, când a greşit decisiv la primul gol al batavilor. În schimb, Răzvan Lucescu a renunţat momentan la serviciile mijlocaşilor Paul Codrea (AC Siena) şi Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova), care erau printre favoriţii lui Piţurcă şi au jucat de cele mai multe ori ca titulari, inclusiv la turneul final al CE de anul trecut, din Elveţia şi Austria, când România nu a depăşit faza grupelor. Numele jucătorilor din campionatul intern vor fi anunţate la 31 mai, după meciurile din etapa a 33-a a Ligii 1. Reunirea echipei naţionale este prevăzută pentru 1 iunie, la ora 13:00, la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia.

×
Subiecte în articol: sport