x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ROMÂNIA – CROAŢIA / A fost convocat Bourceanu

ROMÂNIA – CROAŢIA / A fost convocat Bourceanu

de Daniel Stan    |    06 Feb 2009   •   00:00

Selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat, în premieră, pe mijlocaşul Oţelului Galaţi Alexandru Bourceanu pentru meciul amical cu Croaţia, care se va desfăşura miercuri, 11 februarie, pe Stadionul "Steaua".



Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani s-a mai aflat în vederile lui Piţurcă şi la finele anului trecut, când a participat la cantonamentul desfăşurat la Mogoşoaia. "Pe lângă Bourceanu, Oţelul mai dă alţi doi jucători la echipa de tineret, Silviu Ilie şi Iorga", a declarat directorul general al gălăţenilor, Marius Stan. Atacantul echipei naţionale, Ciprian Marica, a făcut apel la suporteri. "Meciul cu Croaţia este o repetiţie extrem de necesară în vederea importantului joc cu Serbia. Sper să facem un meci frumos, să învingem, iar suporterii să renunţe la răfuielile cu jucătorii proveniţi de la echipe de club rivale. Vom învinge şi Serbia şi Austria, însă avem mare nevoie şi de sprijinul fanilor. Eu nu pot să uit ce atmosferă au făcut românii la Euro.

Au fost extraordinari", a declarat jucătorul lui VfB Stuttgart pe site-ul său personal.

Despre disputa cu naţionala Croaţiei, Marica a mai adăugat: "Până la urmă, important este să învingem, iar eu îmi doresc foarte mult să înscriu şi să-i dedic golul mamei mele".

×
Subiecte în articol: sport