x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Roman Abramovich nu mai este cel mai bogat din Premier League

Roman Abramovich nu mai este cel mai bogat din Premier League

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Ian 2009   •   00:00
Roman Abramovich nu mai este cel mai bogat din Premier League

Şeicul Mansour bin Zayed Al-Nahyan, proprietarul Manchester City, a devenit cel mai bogat om din campionatul englez, informează FourFourTwo, citat de Agerpres. Până de curând acest top era condus de rusul Roman Abramovich, patronul grupării Chelsea Londra.



Mansour bin Zayed Al-Nahyan are o avere estimată la 15 miliarde de lire sterline, faţă de cele 7 miliarde de lire sterline pe care le are în momentul de faţă Abramovich. Publicaţia amintită recunoaşte, totuşi, că averea rusului a fost diminuată serios pe fondul crizei financiare mondiale.

Tot în fotbalul englez, dar în Premier Ship, se mai află un om cu o avere mai mare decât a lui Roman Abramovich. Este vorba de indianul Lakshmi Mittal, 12,5 miliarde de lire sterline, omul de afaceri având legături cu gruparea Queen's Park Rangers. Cel mai bogat fotbalist a rămas David Beckham (LA Galaxy / AC Milan), cu 125 de milioane de lire sterline, el depăşindu-i categoric pe Michael Owen (Newcastle), care are o avere de 40 de milioane de lire sterline, şi Wayne Rooney (Manchester United), cu 35 de milioane de lire sterline.

×
Subiecte în articol: sport