x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Am dat totul pentru România și pentru români" - Edward Iordănescu, selecționerul României

„Am dat totul pentru România și pentru români" - Edward Iordănescu, selecționerul României

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2024   •   17:40
„Am dat totul pentru România și pentru români" - Edward Iordănescu, selecționerul României

După meciul pierdut sâmbătă cu 2-0 de Belgia la Euro 2024, selecționerul României, Edward Iordănescu, a transmis un mesaj de recunoștință față de suporterii și întregul popor român. El a subliniat sacrificiul și lupta jucătorilor din teren, care „au unit toată munca și afecțiunea românilor”.

„Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO, într-o țară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduși, înseamnă că sacrificiul și lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forță copleșitoare toată munca noastră și afecțiunea românilor de pretutindeni.

După atmosfera incredibilă de la Munchen, a venit lecția de susținere și afecțiune de la Koln. Cele mai emoționante momente pentru mine ca antrenor până azi.

Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc în nume personal, dar și în numele întregului staff și al vestiarului echipei naționale, în numele tuturor băieților noștri!

Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt!

Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă!

Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile și vom fi din nou pregătiți, cu tot sufletul și tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar!

Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”

România întâlnește miercuri, 26 iunie, Slovacia, în ultima partidă din Grupa E, la Euro 2024

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: edward iordanescu mesaj suporteri