x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ronaldo îşi uimeşte colegii: 3.000 de abdomene zilnic!

Ronaldo îşi uimeşte colegii: 3.000 de abdomene zilnic!

03 Dec 2009   •   00:00
Ronaldo îşi uimeşte colegii: 3.000 de abdomene zilnic!

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo face 3.000 de abdomene aproape zilnic, scris, joi, cotidianul As, care subliniază că acesta este secretul formei fizice extraordinare a jucătorului de la Real Madrid.



As scrie că atunci când evolua la Manchester United, Ronaldo făcea pariuri cu alţi coechipieri privind numărul de abdomene făcute şi nimeni nu îl întrecea.

Forţa fizică a jucătorului a atras şi atenţia grupării madrilene încă din prima zi. "Este o maşină", au spus în repetate rânduri jucătorii de la Real despre portughezul care petrece aproape la fel de mult timp în teren cât şi la sala de forţă. "Însă Ronaldo nu face abdomene doar la sala de forţă. Unii coechipieri au rămas şocaţi când au intrat în camera sa din cantonament, înaintea unui meci, când l-au găsit făcând abdomene în timp ce urmărea o emisiune televizată", scrie As.

Potrivit cotidianului spaniol, interesul lui Cristiano de a-şi îngriji corpul vine din copilărie. la doar 11 ani el mergea noaptea la academia de la Sporting Lisabona pentru a lucra cu greutăţi la picioare. De asemenea, el făcea antrenamente şi pentru trenul superior, lucru de bază la un fotbalist.

Viteza este o altă calitate a lui Ronaldo, însă rezistenţa este cea care îi permite să efectueze sprinturi. Pentru acest lucru el lucrează la bicicletă, dar şi pe teren. La teste în Portugalia a obţinut o viteză medie de 28,4 kms/oră fără balon. "Cristiano îşi completează exerciţiile fizice înotând. Îl încântă acest sport, iar la Manchester încerca să se relaxeze zilnic în piscina ce o avea în casa lui", scrie As.

×
Subiecte în articol: sport