x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Să doborîm Rapidul!"

"Să doborîm Rapidul!"

de Marius Mihalcea    |    31 Aug 2008   •   00:00
"Să doborîm Rapidul!"

FC TIMIŞOARA – RAPID  ●  Peseiro şi Haţegan, iarăşi faţă în faţă
Antrenorul grupării de pe Bega, cehul Duşan Uhrin jr, mizează în partida de astăzi, de pe "Dan Păltinişanu", pe faptul că giuleştenii nu joacă şi în deplasare la fel de bine cum o fac pe teren propriu.



FC TIMIŞOARA – RAPID  ●  Peseiro şi Haţegan, iarăşi faţă în faţă
Antrenorul grupării de pe Bega, cehul Duşan Uhrin jr, mizează în partida de astăzi, de pe "Dan Păltinişanu", pe faptul că giuleştenii nu joacă şi în deplasare la fel de bine cum o fac pe teren propriu.

Meci de 1, x, 2 pe "Dan Păltinişanu" în această seară (21:45, GSP TV) între două echipe care şi-au împărţit victoriile în ultima perioadă. Totuşi, în ultima stagiune, FC Timişoara i-a luat Rapidului patru dintre cele şase puncte, după 1-1 în tur, bănăţenii reuşind să învingă în Giuleşti cu 1-0.  

CONSIDERENTE. "Trebuie să doborîm Rapidul. Ei nu joacă la fel de bine în deplasare. Au însă o echipă foarte bună, cu jucători de foarte mare calitate şi cu experienţă. Trebuie să avem grijă la individualităţile lor. Marele plus al nostru va fi terenul propriu", a spus Uhrin jr. "Dacă acest meci nu exista, ar fi trebuit inventat, pentru că nu puteam avea un test mai bun înaintea partidei din Cupa UEFA. Nu gîndim mai puţin ce vom face peste două săptămîni, cu Partizan Belgrad, fiindcă ne aşteaptă un meci foarte greu cu Rapidul, care este o echipă europeană prin tot ceea ce a făcut", a declarat patronul "alb-violeţilor", Marian Iancu. De partea cealaltă, administratorul delegat al Rapidului, Nicolae Manea, este încrezător în faptul că echipa lui Peseiro va reuşi să scoată un rezultat bun la Timişoara. "E o partidă dificilă, Poli este o formaţie foarte puternică pe teren propriu, dar mergem la Timişoara ca să cîştigăm, pentru că şi noi avem mulţi jucători de valoare, care pot face diferenţa", a spus Manea. Acţionarul rapidist George Copos a anunţat ieri că Nicolae Grigore a fost transferat la FC Vaslui. "Ne-am gîndit la binele jucătorului, pentru că dacă nu joacă nu are cum să ajungă un fotbalist mare. Grigore a fost cedat definitiv la Vaslui. În curînd îl vom ceda şi pe Emil Dică, fiindcă şi el se găseşte într-o situaţie similară. Cel mai probabil, Dică va ajunge la FC Timişoara", a spus Copos.

REÎNTÎLNIRE. Partida de la Timişoara va fi condusă la centru de Ovidiu Haţegan, cel care l-a eliminat pe Jose Peseiro în prelungirile meciului cu Dinamo, din etapa trecută, după ce portughezul a depăşit spaţiul tehnic. Arbitru de rezervă la partida cîştigată de Rapid în faţa lui Dinamo (2-1), Haţegan l-a trimis atunci în tribune pe antrenorul giuleştean la solicitarea centralului Alexandru Tudor. Din cauza acestei eliminări, Peseiro a primit o etapă de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF şi nu va putea lua loc azi pe banca de rezerve a echipei sale. Altfel, preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gigi Corsicanu, a primit o interdicţie de doi ani pe stadioanele din România şi o amendă de 1.250 de lei din partea Jandarmeriei Bucureşti.

×
Subiecte în articol: sport