x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Să nu ne îmbătăm!"

"Să nu ne îmbătăm!"

de Marius Mihalcea    |    10 Apr 2009   •   00:00
"Să nu ne îmbătăm!"
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor/Intact images

Ştiinţa s-a apropiat la numai cinci puncte de învinsa sa de miercuri seară, dar patronul grupării din Cetatea Banilor nu-şi face iluzii: "Nu avem şanse la titlu, obiectivul nostru rămâne locul trei".



Adrian Mititelu şi Ilie Balaci nu au fost luaţi de val după splendida victorie a Universităţii în faţa lui Dinamo. La mai puţin de 24 de ore după un succes la care oltenii tânjeau de şase ani, atât patronul juveţilor, cât şi managerul general al clubului au îndemnat la echilibru. "Nu trebuie să ne umflăm, pentru că ne aşteaptă un meci extrem de dificil la Timişoara. Obiectivul nostru rămâne acelaşi, să facem o echipă frumoasă, care să aducă lumea la stadion, iar la sfârşit vom face şi socoteala punctelor", a spus Balaci. "Dinamo era un complex mult mai mare decât am vrut noi să recunoaştem. Nu mă gândesc la titlu, aş face-o degeaba, fiindcă nu avem nici o şansă. Noi trebuie să ne gândim la locul trei, care ar fi onorant pentru noi. Nu vreau să ne «îmbătăm», am avut multe beţii în ultimii ani şi după aceea ne-am trezit la realitate. Singurul obiectiv pe care l-am stabilit este să participăm în Liga Europei", a declarat Mititelu. De partea cealaltă, unul dintre acţionarii lui Dinamo, Vasile Turcu, este de părere că "alb-roşiii" au în continuare prima şansă la titlu: "Ei au fost mai buni! Mititelu a construit o echipă din nimic, bravo lui! Totuşi, tot noi suntem principalii favoriţi la titlu. Dacă vom pierde campionatul, îl vom pierde numai pe mâna noastră".

Altfel, Gabi Balint, antrenorul lui FC Timişoara, adversara de sâmbătă a Ştiinţei, a spus: "Mă aşteptam ca Universitatea să învingă pe Dinamo. Nu este nici o surpriză pentru mine. Craiova este echipa cea mai în formă în momentul de faţă".

×
Subiecte în articol: sport