x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Săgeată" de trei puncte

"Săgeată" de trei puncte

de Marius Mihalcea    |    11 Aug 2008   •   00:00
"Săgeată" de trei puncte

CS Otopeni – Dinamo 2-3
Cu doi dinamovişti pe teren din primul minut, Hristu Chiacu şi Adrian Scarlatache, şi cu alţi doi, Liviu Ganea şi Nicolae Muşat, intraţi pe parcurs, nou-promovata CS Otopeni a fost la un pas să devină performera etapei cu numărul trei a Ligii 1.



CS Otopeni – Dinamo 2-3
Cu doi dinamovişti pe teren din primul minut, Hristu Chiacu şi Adrian Scarlatache, şi cu alţi doi, Liviu Ganea şi Nicolae Muşat, intraţi pe parcurs, nou-promovata CS Otopeni a fost la un pas să devină performera etapei cu numărul trei a Ligii 1. Ilfovenii au condus în două rînduri, prin reuşitele lui Chiacu, însă Dinamo a revenit de fiecare dată, prima dată la autogolul lui Nyamma, apoi graţie golului înscris de Florin Bratu. Finalmente, cînd nu mai erau decît cinci minute pînă la final, Marius Niculae (foto), revenit în această vară în curtea lui Dinamo şi folosit de Mircea Rednic în ultimele 25 de minute, a marcat pentru o nouă victorie chinuită a "cîinilor". Care o menţine însă pe Dinamo în grafic.

SATISFACŢIE. "Sînt mulţumit. Am cîştigat meritat, fiindcă am avut momente de joc foarte bune. Nu am făcut spectacol, dar acum mă interesează mai mult să cîştigăm punctele puse în joc. Puteam evita cele două goluri încasate, iar în atac l-am luat la ţintă pe portarul advers, pe care l-am făcut mare. Jucătorii noştri împrumutaţi la Otopeni au evoluat cu ambiţie, pe care nu o aveau însă atunci cînd erau la Dinamo", a spus, după meci, antrenorul grupării din Ştefan cel Mare, Mircea Rednic.
 

×
Subiecte în articol: sport