x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Samariteanul

Samariteanul

de Daniel Stan    |    15 Mai 2008   •   00:00
Samariteanul

Preşedintele Ligii susţine că nu este de acord cu decizia propusă de Mircea Sandu, de a depuncta echipele din cauza declaraţiilor făcute de conducători.

LPF - Dragomir apără cluburile din Liga 1

Preşedintele Ligii susţine că nu este de acord cu decizia propusă de Mircea Sandu, de a depuncta echipele din cauza declaraţiilor făcute de conducători.

Într-o conferinţă de presă des­făşurată ieri, pre­şe­dintele LPF, Du­mi­tru Dra­gomir, a vorbit des­pre finalul sezonului, despre po­sibilitatea ca Ceahlăul să ră­mînă şi sezonul viitor în Liga 1, dar şi despre ultimele pro­puneri venite dinspre FRF.

ANTI-FRF. “Din punctul de vedere al Ligii, campio­natul s-a terminat. Dacă un for superior ia o altă hotărîre, vom vedea”, a declarat Dra­gomir, trimiterea fiind la ca­zul “valiza cu bani” de la me­ciul “U” Cluj – CFR Cluj. Re­fe­ritor la viitorul sezon şi la pro­punerea preşedintelui FRF, Mircea Sandu, de a de­puncta echipele ai căror conducători fac declaraţii jignitoare, Corleone s-a arătat surprins: “Dacă va fi aşa, atunci campioana o s-o facă ei acolo, la federaţie. Ce depunctare pentru declaraţii? Dacă vrem un fotbal corect, atunci de­punc­tarea şi eventual retro­gradarea să se facă doar pentru fapte de corupţie”. Şeful Ligii s-a referit şi la posibilita­tea rămînerii Ceahlăului în prima divizie: “Tot FRF va decide. Orice este posibil”. Dragomir a ţinut să lă­mu­rească şi problema vînzării drepturilor de imagine trustului Realitatea-Media: “Vreau să iau bani şi de la Realitatea, şi de la Antena 1, şi de la RCS. Vreau să dau aceşti bani cluburilor şi să le asigur cel puţin 30%-40% din bu­ge­tele anuale. Dacă apare alt­ci­neva care îmi dă peste şapte milioane de euro, aş pu­tea rezolva să devină partener”.

×
Subiecte în articol: sport