x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scandal Borcea - Zenga

Scandal Borcea - Zenga

de Daniel Stan    |    02 Noi 2007   •   00:00
Scandal Borcea  -  Zenga

Preşedintele executiv şi unul dintre acţionari, Vasile Turcu, au acuzat tactica falimentară a tehnicianului, lăsănd de inţeles faptul că italianul ar putea fi inlocuit dacă echipa nu va avea rezultate imediate.

DINAMO - Acţionarii au sărit la gătul antrenorului

Preşedintele executiv şi unul dintre acţionari, Vasile Turcu, au acuzat tactica falimentară a tehnicianului, lăsănd de inţeles faptul că italianul ar putea fi inlocuit dacă echipa nu va avea rezultate imediate.

Ultimele două partide, cu "Poli" Timişoara, pe teren propriu, şi cu Unirea Urziceni, in deplasare, Dinamo le-a disputat in superioritate numerică. Nu au profitat, remizănd in ambele situaţii, 1-1, respectiv 0-0, fapt ce a stărnit mănia conducătorilor.

REFUZAT. Enervat de impotenţa ofensivă a "căinilor", preşedintele executiv, Cristi Borcea, i-a reproşat lui Walter Zenga faptul că echipa joacă fără nici un orizont, fără nici o idee tactică. "Trebuie făcut ceva. Nu jucăm nimic. Am ajuns nişte bieţi căţeluşi. Ştim doar să ne apărăm in stil italian. Nu se mai poate aşa", a declarat Borcea la final, susţinut şi de Vasile Turcu: "Antrenorul ştie cel mai bine ce se intămplă la echipă, iar jucătorii evoluează după cum le cere antrenorul. Asta spune totul". Ieri, Borcea a vorbit pe alt ton, dar a lăsat de inţeles că orice este posibil: "Zenga are un contract ferm şi el ştie că are de indeplinit un obiectiv. La Dinamo nu stă nici Mourinho, dacă nu avem rezultate". Referitor la remiza de la Urziceni, Zenga a declarat: "Nu este obligatoriu să căştigi, chiar dacă ai un om in plus". Pe lăngă acest scandal intern, dinamoviştii sunt decimaţi pentru partida de la Craiova, de sămbătă. Astfel, Ropotan şi Adrian Cristea sunt suspendaţi, lui Moţi i-a recidivat accidentarea mai veche, iar Stoican şi Blay sunt incerţi.

daniel.stan@jurnalul.ro

Bergodi infirmă

Surse din cadrul grupării din "Ştefan cel Mare" susţin că este posibil ca Zenga să fie inlocuit cu Cristiano Bergodi, fost tehnician al Rapidului. Numai că acesta infirmă momentan varianta: "Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo şi nu cred că ar fi posibil aşa ceva. Sunt la curent cu tot ce se intămplă in campionat, dar, cel puţin deocamdată, nu se pune problema să mă intorc in Romănia". O altă variantă, puţin plauzibilă totuşi, este Răzvan Lucescu, tehnician dorit de mai multe ori in ultimul timp.

Avertisment

De criticile conducerii nu au scăpat nici jucătorii lui Walter Zenga, acţionarul Vasile Turcu fiind cel mai vehement. "Ii simt pe jucători că nu mai sunt cei din sezonul trecut. Nu mai văd acea determinare, eu ii vreau din nou adevăraţi spartani. Chiar nu ne putem da seama ce se intămplă. Le transmit să se trezească, incă mai avem şanse, nu e prea tărziu pentru indeplinirea obiectivelor", i-a avertizat oficialul pe jucători.

×
Subiecte în articol: sport zenga