x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se declară nevinovaţi

Se declară nevinovaţi

de Vlad Ionescu    |    07 Noi 2007   •   00:00
Se declară nevinovaţi

Cei trei boxeri care au fost suspendaţi pe viaţă pentru că au incercat să fure dintr-un magazin din Chicago cred că totul a fost o neinţelegere, iar situaţia lor se va rezolva.

BOXÂ - Preşedintele FRB ii va sancţiona pe sportivii prinşi la furat

Cei trei boxeri care au fost suspendaţi pe viaţă pentru că au incercat să fure dintr-un magazin din Chicago cred că totul a fost o neinţelegere, iar situaţia lor se va rezolva.

Bogdan Dinu, Ronald Gavril şi Iulian Stan au revenit in ţară impreună cu restul delegaţiei care a participat la CM de la Chicago şi au declarat că şi-au angajat avocaţi care să le dovedească nevinovăţia. "Avem acte de la Poliţia din Chicago prin care o să dovedim că nu a fost chiar aşa cum au interpretat ziariştii. Am fost făcuţi de ruşine in ţară. Nici AIBA nu a ştiut ce s-a intămplat, de aceea ne-a suspendat pe viaţă, dar sunt sigur că o să se rezolve. Nu avem vreo interdicţie in State, pentru că nu am fost anchetaţi de poliţie. In magazin a fost o neinţelegere, care s-a interpretat greşit", a spus Bogdan Dinu.

DUR. Dacă antrenorul Relu Auraş şi-a apărat sportivii, fiind convins că acestora le vor fi ridicate sancţiunile, preşedintele federaţiei, Rudel Obreja, are o altă părere: "Pănă la proba contrarie, pentru majoritatea oamenilor, ei sunt vinovaţi şi trebuie să răspundă. Dacă işi vor dovedi nevinovăţia, sigur că şi noi vom acţiona in consecinţă. Pentru dovezile pe care le-am adunat pănă acum, in ochii noştri sunt vinovaţi". Obreja este decis să ia măsuri drastice impotriva celor trei şi nu va incerca să-i reabiliteze pănă nu vor apărea dovezile nevinovăţiei lor. "Nu ştiu dacă pentru catastrofa de imagine care a fost provocată Romăniei poate cineva să plătească pe măsură, dar pănă la urmă trebuie cineva să plătească", a spus preşedintele FRB.

vlad.ionescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport