x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Şi-a pus vestiarul in cap

Şi-a pus vestiarul in cap

de Mihai Igirosanu    |    13 Dec 2007   •   00:00
Şi-a pus vestiarul in cap
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Cu puţin timp inaintea ultimului meci din grupele Ligii Campionilor, programat aseară, la Londra, mijlocaşul Stelei, Florin Lovin a luat poziţie faţă de ultimele declaraţii ale patronului Gigi Becali.

ARSENAL - STEAUA - Jucătorii sunt deranjaţi de reacţiile lui Gigi Becali


Cu puţin timp inaintea ultimului meci din grupele Ligii Campionilor, programat aseară, la Londra, mijlocaşul Stelei, Florin Lovin a luat poziţie faţă de ultimele declaraţii ale patronului Gigi Becali.

Acuzaţi că nu au valoare să imbrace tricoul roş-albastru, mulţi dintre jucătorii pregătiţi de Marius Lăcătuş s-au arătat deranjaţi, iar reacţiile lui Becali de după victoria de la Piatra-Neamţ au pus şi mai mult paie pe foc. Conform unor surse din interior, primul deranjat de atitudinea patronului a fost chiar căpitanul Mirel Rădoi, accidentat de o lungă perioadă de timp. Se pare că intre naşul Gigi Becali şi finul Mirel Rădoi s-a produs o ruptură aproape iremediabilă, mai ales după ce patronul Stelei a anunţat că jucătorii vor rămăne fără bani de Sărbători din cauza rezultatelor slabe.

POZIŢII. O primă reacţie oficială din partea jucătorilor a fost oferită de mijlocaşul Florin Lovin. "Trecem printr-o perioadă grea. Toată lumea ne-a făcut şchiopi, orbi, oi, dar pănă la urmă suntem la egalitate pe locul 2 cu Rapid şi cu trei puncte in faţa lui Dinamo. Sunt sigur că CFR va face paşi greşiţi şi noi vom putea profita. Eu, de cănd sunt la Steaua, tot timpul se vorbeşte de plecări, insă nea Gigi Becali aşa vorbeşte la nervi". Antrenorul Marius Lăcătuş a evitat să facă referiri la situaţia tensionată dintre jucători şi patron, dar a vorbit despre viitor. "Am vorbit cu Gigi incă din momentul in care am venit la Steaua şi mi s-a spus că nu am o responsabilitate foarte mare pentru rezultatele obţinute pănă la 16 decembrie. După ce vom face o pregătire bună, sunt sigur că Steaua va fi din nou acolo unde işi doresc toţi", a explicat Lăcătuş la conferinţa de presă oficială dinaintea partidei cu Arsenal.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

Convocare

Fundaşul nigerian al Stelei, Ifeanyi Emeghara, a fost convocat la echipa naţională pentru Cupa Africii pe Naţiuni. Competiţia se va desfăşura in ianuarie, in Ghana. Mai mult, Federaţia de la Lagos a anunţat că fiecare component al echipei ar putea primi pănă la 49.000 de dolari in cazul căştigării trofeului. Nigeria va evolua in Grupa B, alături de naţionalele din Benin, Coasta de Fildeş şi Mali.

APĂRARE

"Nu cred că e normal ca patronul să se bage la echipă, dar in fiecare ţară e o cultură diferită. In Anglia, acest lucru e considerat cu totul anormal. Il ştiu pe Lăcătuş, a fost un jucător foarte bun, ca antrenor nu-l ştiu foarte bine"

Arsene Wenger antrenor Arsenal

EXIGENŢĂ

"Vreau să văd ce poate echipa şi ce pot jucătorii, care in campionat primesc foarte mulţi bani. Din păcate, un singur meci nu poate şterge imaginea din acest sezon al Ligii Campionilor. Sper să ne revenim in iarnă şi să spulberăm tot in următorul an"

Gigi Becali patron Steaua

×
Subiecte în articol: sport gigi becali