x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sînt la mîna CAF

Sînt la mîna CAF

de Marius Mihalcea    |    14 Mai 2008   •   00:00

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal va judeca mîine memoriul depus de gălăţeni împotriva deciziei Comisiei de Apel, prin care Oţelul a pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu FC Vaslui din runda a 23-a a Ligii 1, terminat nedecis, 1-1.

OŢELUL

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal va judeca mîine memoriul depus de gălăţeni împotriva deciziei Comisiei de Apel, prin care Oţelul a pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu FC Vaslui din runda a 23-a a Ligii 1, terminat nedecis, 1-1. Oţelul va de­păşi Vasluiul în clasament şi va juca în Cupa UEFA Intertoto doar dacă membrii CAF îi va da cîştig de cauză, păstrînd astfel rezultatul de pe teren.

“Ar fi cea mai mare nedreptate ca Oţe­lul să nu joace în Intertoto, fiindcă e foarte clară şi executorie de­cizia luată atunci de Comisia de Apel. Şi Szekely şi Paraschiv au avut drept de joc. Sînt convins că aceia de la CAF sînt bine ancoraţi în realitate şi ne vor da dreptate”, a spus preşe­dintele Oţelului, Marius Stan (foto). Janos Szekely şi Gabriel Paraschiv au fost suspendaţi cîte două etape de Comisia de Disciplină după incidentele de la finalul meciului cu Rapid, 0-1, din etapa a 21-a, pedeapsă care le-a fost apoi înjumătăţită la “apel”, însă împotriva prevederilor regulamentare.

×
Subiecte în articol: sport