x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sosia lui Bozo

Sosia lui Bozo

de Marius Mihalcea    |    09 Iun 2009   •   00:00
Sosia lui Bozo
Sursa foto: /Afp/Mediafax - Reuters

Conducătorii Rapidului probabil că au avut o revelaţie în timpul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, închipuindu-şi că suedezul Robin Soderling este fundaşul lor stânga, fugit de ceva vreme de la echipă.



De-a dreptul izbitoare, asemănarea dintre oponentul lui Federer din finala de la Roland Garros şi muntenegreanul Vladimir Bozovici trebuie să-i fi buimăcit serios pe şefii grupării de lângă Podul Grant. "O fi Bozo al nostru?", s-or fi întrebat nedumeriţi Copos şi Sichitiu, în vreme ce urmăreau transmisiile directe de pe Eurosport ale competiţiei de la Paris. O reacţie însă pe deplin întemeiată, cât timp, privindu-i şi studiindu-i cu maximă atenţie pe Bozovici şi Soderling, ai putea jura că sunt una şi aceeaşi persoană sau măcar gemeni!

Aceeaşi formă a feţei, aceeaşi privire, aceeaşi frizură şi aceeaşi tunsoare a bărbii te-ar pune în imposibilitatea de a face diferenţa între cei doi. Perfectă până aici, asemănarea dintre "gemenii" Bozovici şi Soderling ar mai putea continua cu amănuntul că ambii practică sportul de performanţă. Dar numai atât, pentru că primul e un fotbalist născut în urmă cu 28 de ani în Muntengru şi care până de curând îşi câştiga existenţa în România, în timp ce celălalt a văzut lumina zilei într-o altă parte a Europei, în Suedia, are cu patru ani mai puţin şi şi-a stabilit reşedinţa în Regatul Monaco, la Monte Carlo.

×
Subiecte în articol: sport