x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

10 Mar 2004   •   00:00
Pirv, data afara pentru ca e insarcinata

Cristina Pirv a fost exclusa din lotul echipei sale Asystel Novara pentru ca este insarcinata in luna a treia. Voleibalistei romane i s-a reprosat ca nu a anuntat in timp util conducerea formatiei italiene, care ar fi avut posibilitatea sa transfere o alta jucatoare, pe parcursul perioadei de mercato din ianuarie. Gruparea din Peninsula ar putea chiar sa-i rezilieze contractul jucatoarei. Cristina Pirv, capitanul echipei Asystel Novara, s-a casatorit in luna decembrie a anului trecut cu voleibalistul brazilian Giba (foto), care evolueaza tot in Italia la Noicom Cuneo.

Ronaldo, in desene animate

Ronaldo isi va face aparitia in revistele pentru copii. Mauricio de Souza, creatorul uneia dintre cele mai populare benzi desenate din Brazilia, "Turma da Monica", se va inspira din influenta pozitiva pe care atacantul lui Real Madrid o exercita asupra copiilor. El va desena un "Ronaldinho", la fel cum a creat personaje ca "Pelezinho ", inspirat de Pele, si "Senninha ", creat dupa triplul campion mondial de Formula 1 Ayrton Senna.

Ford se innoieste cu Focus C-Max

Aseara, in cadrul unei festivitati orchestrate de vedeta Pro TV Andi Moisescu, Ford Romania a lansat ultimul model al constructorului american, Focus C-Max. Este vorba de versiunea MPV (Multi Purpose Vehicle) a modelului de succes Focus, care porneste de la un pret de 12.390 de euro, fara taxe. Noua masina Ford este destinata familistilor, impresionand prin spatiul foarte mare pe care-l ofera si dotarile superioare. Mai multe detalii veti afla in pagina Auto a "Jurnalului National" de maine.

Terim poate antrena pe Inter

Fatih Terim ar putea semna un contract cu Inter Milano. Fost antrenor la AC Milan si Fiorentina, tehnicianul turc a demisionat saptamana trecuta de la Galatasaray, confirmand posibilitatea incheierii unui acord cu o formatie italiana. "Destinul meu este departe de aici. Poate fi in Italia? De ce nu? Nu exclud nici Serie B", a declarat Terim. Actualul antrenor al lui Inter, Alberto Zaccheroni, ar putea fi demis, dupa rezultatele slabe din ultimul timp. Roberto Mancini era principalul favorit la banca tehnica a Interului, insa se pare ca italianul prefera prelungirea contractului cu Lazio.

Ciubotariu e gata, urmeaza Chihaia

Conducerea lui Dinamo a demarat tratativele pentru aducerea de noi jucatori in Stefan cel Mare. Ieri dupa-amiaza, au fost finalizate tratativele cu patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, pentru transferul lui Cristi Ciubotariu, care va semna un contract cu Dinamo. De asemenea, negocierile pentru aducerea lui Octavian Chihaia de la FC National sunt aproape de sfarsit, gruparea din Stefan cel Mare fiind interesata si de serviciile lui Tiberiu Moldovan de la Apulum si ale lui Lucian Burdujan de la Ceahlaul. (Paul Andone)

×
Subiecte în articol: sport