x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT- Stirile zilei

SPORT- Stirile zilei

09 Mar 2004   •   00:00
Jean Vladoiu, ofertat de UTA

Dupa ce in iarna anuntase ca a pus capat carierei de fotbalist, Jean Vladoiu pare decis sa revina asupra hotararii. Atacantul a primit o oferta din partea lui UTA, acolo unde este dorit de antrenorul principal Ilie Stan, fost coechipier cu Jean la Steaua. Aradenii i-au propus lui Vladoiu un angajament pentru un an si jumatate, insa "Charlie" ar dori sa evolueze pana in vara, iar dupa aceea sa ia o noua decizie. Dupa ce omul de afaceri Marius Locic a preluat UTA, Vladoiu ar putea fi prima achizitie de marca pentru gruparea aradeana. (Paul Andone)

Abramovici investeste iar

Dupa recenta achizitionare a lui Arjen Robben, rusul Roman Abramovici vrea sa aduca la Chelsea un alt olandez, Rafael Van der Vaart, coechiper cu Mitea si Lobont la Ajax Amsterdam. Abramovici ar fi dispus sa ofere 35 de milioane de euro pentru mijlocasul de 21 de ani al "lancierilor", care se afla in atentia mai multor cluburi din Europa, printre care Manchester United, AC Milan si FC Barcelona. In plus, se pare ca magnatul rus pregateste si o megaoferta pentru David Beckham. Englezul i-a cam taiat insa elanul lui Abramovici, declarand ca nu pleaca de la Real Madrid decat pentru 200 de milioane de dolari.

Hanescu, salt de 69 de locuri

Victor Hanescu a urcat 69 de pozitii in clasamentul ATP, dat publicitatii ieri la Monte Carlo. Jucatorul roman de tenis ocupa in acest moment locul 79, cu 17 puncte. Celalalt romin prezent in aceasta ierarhie, Andrei Pavel, a urcat noua locuri, ajungand pe pozitia 24, cu 51 de puncte. Primele trei locuri ale ierarhiei sunt ocupate de elvetianul Roger Federer (272 p), rusul Marat Safin (144 p) si spaniolul Carlos Moya (134 p).

A mai murit un fotbalist

Portarul peruan Daniel Uribe, in varsta de 17 ani, a decedat in urma unui infarct in timpul unei partide din campionatul local. Dupa primele cercetari, se pare ca infarctul ar fi fost cauzat de emotia puternica resimtita de jucator la inscrierea unui gol de catre formatia sa, Alfonso Ugarte di Quetepampa, in timpul meciului cu echipa Alianza Quetepampa. Dupa infarct, Uribe a fost transportat de urgenta la spital, unde a decedat la putin timp.

×
Subiecte în articol: sport