x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

08 Mar 2004   •   00:00
Ronaldo pierde meciul cu Bayern

Ronaldo s-a accidentat sambata seara in meciul pe care Real Madrid l-a terminat la egalitate, 1-1, in deplasare, la Santander. In minutul 70 al intalnirii, brazilianul a suferit o leziune musculara care il va tine departe de gazon cel putin pentru urmatoarele 2-3 partide. Este prima accidentare serioasa a "Fenomenului" de la transferul sau la Real Madrid, in 2002. Astfel, Ronaldo va pierde atat returul cu Bayern Munchen, programat miercuri in optimile Ligii Campionilor, cat si finala Cupei Spaniei impotriva Zaragozei, de pe 17 martie. (Delia Gomoescu)

Zicu, coautor la golul lui Ferrari

AC Parma a terminat la egalitate, 2-2, partida disputata sambata la Modena, in etapa a 24-a din Serie A. Zicu a intrat pe teren in minutul 70, in locul lui Bresciano, si a fost coautor la golul egalizator al Parmei marcat de Ferrari in minutul 87. Intr-un alt meci jucat sambata, Juventus a castigat cu 3-2, in deplasare, la Brescia.

A marcat Frasineanu

Cornel Frasineanu a marcat in minutul 57 al meciului pe care echipa sa, Bursaspor, l-a terminat la egalitate, 1-1, in deplasare, in fata formatiei Konyaspor, in etapa a 24-a a campionatului Turciei. Mijlocasul roman a evoluat pe toata durata meciului si a fost sanctionat cu un cartonas galben, in minutul 75. Coechipierul lui Frasineanu, Iulian Miu, a fost si el integralist, in timp ce Bogdan Vintila nu a evoluat.

Alexa a facut entorsa

Mijlocasul Dan Alexa a suferit o entorsa la glezna dreapta in timpul unui meci de minifotbal, desfasurat pe un teren sintetic, dupa antrenamentul de sambata dimineata. E vorba de o entorsa usoara la glezna piciorului drept. Alexa va fi recuperat in cateva zile. Nu se pune problema sa rateze prima etapa a returului, a mentionat medicul echipei, Liviu Batineanu. Dinamo trebuia sa sustina sambata, la ora 11:00, o partida amicala, contra divizionarei B Sportul Studentesc, insa jocul a fost anulat din cauza terenului impracticabil.

Desi demis, Fatih Terim mai ramane antrenor

Presedintele lui Galatasaray, Ozhan Canaydin, a acceptat demisia lui Fatih Terim, precizand insa ca antrenorul turc va ramane la conducerea tehnica a echipei pana la alegerile din 20 martie. Potrivit presei turce, varianta Gheorghe Hagi - antrenor, Gheorghe Popescu - manager este considerata prima optiune a conducerii lui Galatasaray. Cotidianul "Sabah" nu exclude insa nici revenirea lui Mircea Lucescu, antrenorul roman fiind dorit de Mehmet Cansun, unul dintre contracandidatii lui Canaydin.

Steaua - Mogosoaia 3-0

Pe terenul de antrenament al complexului din Ghencea, pe o mocirla infernala, Steaua a invins sambata, cu 3-0 (3-0), divizionara C FC Mogosoaia, in ultimul meci amical inaintea inceperii returului. Golurile au fost marcate de Dorinel Munteanu (‘1), Florentin Dumitru (‘15) si Adrian Neaga (‘25). Antrenorul ros-albastrilor a folosit urmatoarea echipa: M. Tudor (‘46 Nae) - Fl. Dumitru (‘46 Ogararu), Radoi (‘46 Curt), Rachita (‘75 Toncea), P. Stoica (‘46 Nesu) - Dica (‘80 C. Dumitru), Falemi (‘46 Paraschiv), Paduret(‘46 Aliuta), D. Munteanu (‘46 Bostina) - Dinita (‘46 Oprita), Neaga.

×
Subiecte în articol: sport